13 nov 2018

El CAG presenta les noves samarretes Score-Tech

El CAG va presentar el passat divendres els nous equipaments per a la nova temporada. La marca Score-Tech ha estat l'encarregada del disseny i vestirà al club durant el proper any. A la presentació hi van assistir els mitjans i va comptar amb la presència del president del club i cinc atletes que van exercir de models.

Els cinc integrants amb les noves equipacions
Després de diverses temporades vestint la marca Joma, el CAG va arribar a un acord amb la marca badalonina Score-Tech per crear la seva nova línia de roba. Els nous equipaments tenen un acabat més modern, respectant els colors del club però mostrant ambició a l'hora d'ensenyar un estil diferent, amb una rematada de color negre i ratlles blanques a la part inferior.

En l'acte del passat divendres es va presentar el maillot, amb el velocista Eduard Ferrer, el primer de la seva línea del CAG, la samarreta sense mànigues, amb el cadet Miquel Brescó, la samarreta de muntanya, que va portar la Núria Magdalena, l'equipació femenina, amb la Maria Brullas, i la samarreta unisex amb mànigues, pel llançador Roger Morales

En declaracions a Gavà TV, el president Bernat Peso va manifestar que "aquesta línia de roba feia temps que el club la buscava, un toc modern pels temps actuals". També va parlar l'Eduard Ferrer, que va destacar la comoditat del maillot i la seva modernitat.

Les samarretes estaran disponibles durant aquest mes i el proper, perquè tots els atletes del club puguin adquirir l'equipament. Cal destacar que només està disponible el model per les competicions. 

A lluitar per tots els objectius amb Score-Tech!


No hay comentarios:

Publicar un comentario