16 nov 2018

El CAG present a la 24a Marxa del Garraf

Aquest passat cap de setmana es va respirar muntanya a Gavà. La tradicional Marxa del Garraf, organitzada per la Unió Muntanyenca Eranprunyà, que va arribar a la 24a edició, és ja tot un referent al Circuit Català de Caminades de Resistència, com és tradicional l'última prova puntuable per l'edició del 2018. I la secció de muntanya i els amics del club no podien faltar.

Tot el grup junt abans de la prova

Aquesta edició a més a més tenia un punt molt emotiu, la mort del Joan Comas i Aregall, un dels referents a la UME i de la prova en sí, fa just un mes i que tots els presents van recordar amb un minut de silenci just abans de la sortida del G48 (distància oficial) i la G21 (distància curta).

Descansa en Pau, company!


La presència del club va ser nombrosa, és una de les proves estrella de la ciutat, i l'organització de la UME és excepcional. La secció de muntanya, opens i amics, van gaudir d'un recorregut que ens fa passar pels paratges més increïbles de la nostra comarca.

Les vistes des de la pujada

El dia va acompanyar, i el respecte pel medi ambient dels participants i de l'organització va ser exquisit. Els dos recorreguts presentats, l'oficial de 48 km reservat pels més agosarats és tota una delícia.

L'entrada del grup de Muntanya


La distància de 21 km, assequible per a tothom, és la via d'iniciació per començar a fer esport de muntanya, i gaudir dels paratges que tenim a tocar de la nostra ciutat.

Arribant al cim


Novament, gràcies UME!

L'amistat i el companyerisme són claus al club


Les Fotos de la Marxa del Garraf, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario