3 sept 2018

Temporada 2018-2019. Comencem!


A/A Socis i atletes
del Club Atletisme Gavà

Un any més, i ja sumem 32, el Club Atletisme Gavà enceta una nova temporada, amb moltes ganes i moltes il·lusions dipositades al nou curs. En el procés de renovació dels últims anys, volem destacar l'esforç de la direcció esportiva per incorporar peces importants de la història del club a formar part del nou projecte, i l'esforç per mantenir un bloc i l’estructura de l'escola, amb noves incorporacions que venen a sumar i a desenvolupar la temporada que comença.

Sabem de la dificultat de poder fer-nos un lloc en el panorama de l'atletisme català, i del Baix Llobregat en particular, i més amb el handicap de ser un club de formació i voler competir amb atletes de casa. El nivell és altíssim, però apostem per la bona feina dels qui treballen i la humilitat de saber on som.

No obstant això, volem seguir creixent. D'aquesta manera, a la present temporada potenciem el departament de comunicació, perquè no us perdeu res, enfortim els grups de tecnificació i mantenim tota la base i els grups open, curses populars i muntanya.

També volem seguir portant atletisme de nivell a la Bòbila, continuarem organitzant les millors competicions a casa nostra (més de 10 esdeveniments la temporada passada), gràcies a l'ajuda de tots. A més a més, volem potenciar les relacions de complicitat amb clubs veïns per sumar sinergies i continuar desenvolupant l'atletisme a la comarca.

Desitgem que la nova temporada sigui del gaudi dels pares, simpatitzants i socis del CAG, agraïm el suport de la ciutat de Gavà i dels nostres col·laboradors i garantim l'esforç de tots els nostres atletes per lluitar per tots els objectius.

Benvinguts a la Bòbila, benvinguts al CAG


Bernat Peso
President del CA Gavà

clica per veure la carta

No hay comentarios:

Publicar un comentario