1 ago 2018

El CAG participa a l'acte de 'Gavà és dona' contra la violència masclista

El CAG, sempre lligat a la causa social que actua contra la violència de gènere, va voler participar ahir de l'acte mensual que es celebra a la Plaça Major de Gavà en favor de les víctimes del masclisme. Quatre de les atletes del club van llegir un manifest davant de la ciutadania.

Les quatre atletes durant el minut de silenci

La Irene Rovira i l'Ángela Pérez, del grup de velocitat, i la Inés Baltic i la Sònia Fernández, de llançaments, van ser les encarregades de llegir el manifest en favor de les víctimes de la violència masclista en el que portem de 2018. L'escrit mostrava el rebuig cap a qualsevol manifestació de violència en la nostra societat de l'home vers la dona i mostrava el seu suport a la causa.

A continuació podreu escoltar els discursos de les nostres atletes:









L'acte, celebrat per 'Gavà és dona', amb el recolzament de l'Ajuntament de Gavà i Siad Gavà, es celebra de manera mensual a la Plaça Major del poble i consta d'un acte de deu minuts, amb un minut de silenci final en record de les víctimes. 

El Club Atletisme Gavà sempre es mostrarà a favor d'aquesta causa. Les atletes, al final de l'acte, es van mostrar satisfetes d'haver aportat un petit granet de sorra.

La Irene Rovira amb Gavà TV

#niunames

No hay comentarios:

Publicar un comentario