23 jul. 2018

El Miquel Doménech tanca la temporada al Campionat Absolut

Era l'última prova del CAG en aquesta temporada i el resultat va ser prou esperançador, tot i que no suficient per veure un altre dels nostres atletes a la final d'un Campionat espanyol. En aquest cas, el Miquel Doménech, el gran protagonista del curs, va quedar 5è de la seva sèrie a les semifinals del 1500mll. L'experiència no li treu ningú.

El Miquel preparat abans de la cursa

Getafe va ser la terra promesa per a molts atletes i de fet, pocs han marxat a casa amb les mans buides. Qui no va guanyar una medalla, va fer marca personal o va obtenir una experiència única. 

El Miquel no debutava en un campionat absolut. De fet, ja va córrer al de Pista Coberta d'aquest any. Tot i això, sí feia el debut en la distància, un 1500mll que aquest any li ha donat forces alegries. 

El Miquel amb el seu tècnic i el seu pare

Juntament amb la seva família i el seu entrenador, el Miquel va encarar les semifinals del 1500mll en la segona sèrie el dissabte al vespre, amb una estona de retard que va inquietar els atletes.

En una carrera amb bons rivals, el Miquel va quedar-se enrere esperant la millor opció, encara que aquesta no va arribar. Al final, la marca de 3.55:98s va deixar amb un sabor agredolç (perquè la marca podria haver estat millor) però valorant molt positivament una experiència que ja li servirà de cara a les properes temporades.

El Miquel en un instant de la cursa
Recordem que el Miquel ha guanyat més d'una desena de medalles (destacant les dues al campionat de Catalunya Aire Lliure, la de la Mitja de Gavà, i les dues als campionats de Pista Coberta) i ha fet el seu rècord en dues proves, el 1500mll (3.47:79s) i la preferida, el 800mll, que va aturar el temps en 1.50:79s

Enorme treball d'ell i del seu grup, amb el Sergi Sierra al capdavant. Tot l'agraïment per part del club.

Felicitats a tots dos i a gaudir de les vacances!


Resultats del campionat absolut, aquíRESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT ABSOLUT D'ESPANYA A GETAFE


1500MLL MASC ALL

Semifinals 2
5. Miquel Doménech Villoldo amb 3.55:98s

No hay comentarios:

Publicar un comentario