10 jul 2018

El Miquel Doménech guanya una medalla lluitada a Sòria

El CAG torna a estar d'enhorabona. A Sòria, el Miquel Doménech va fer una autèntica exhibició en el 800mll aconseguint la medalla de bronze en una final molt disputada. L'atleta del grup de fons va sortir de terres castellanes amb l'objectiu al sac. D'altre banda, el Pablo Verdeguer va acabar 9è en el decatló.

El Miquel i el Pablo amb els seus
No va ser fàcil, però amb força i empenta, els nostres atletes van acabar la competició a Sòria amb bons resultats i un somriure a la cara. El Pablo va tancar un cap de setmana amb deu proves, ni més ni menys, on malgrat l'exigència personal, es pot mostrar satisfet de les marques finals. Tot i que només va millorar en el 400mll (54.61s), l'atleta entrenat per l'Óscar Sánchez va lluitar tots els concursos i també les curses, acabant 9è d'Espanya, finalitzant tota la competició i apropant-se a la seva marca en moltes de les proves. Al final, 5687 punts que demostren el bon treball de tota la temporada. El proper any, l'objectiu seran els 6000.

El Pablo Verdeguer en un dels salts de llargada
No obstant, encara estava per arribar la millor notícia. El Miquel Doménech, que venia de guanyar l'absolut català, tenia la difícil papereta de lluitar per les medalles. I des del principi es va veure que l'atleta entrenat pel Sergi Sierra estava disposat a guanyar. A les semifinals, el Miquel va fer un excel·lent treball i va acabar guanyant la sèrie per davant del seu gran rival, l'Adrià Ben, del FC Barcelona. Una dosis extra de moral per encarar la final.

Allà, el Miquel no va desentonar, i en un final d'infart, aconseguiria la medalla de bronze amb una marca de 1:52.32s, lluny del seu millor registre, però suficient per assolir el tercer lloc. En una carrera molt tàctica, el Miquel va saber jugar les seves cartes i va vèncer a rivals molt durs.

El Miquel Doménech després de la cursa de 800mll
És la sisena medalla del Miquel en campionats aquest any, sense sumar les aconseguides en la Mitja i el Cros de Gavà, els altres Cros a finals de l'any passat i la medalla del campionat universitari. Més d'una desena de metalls que saben a or.

Ha estat una temporada molt exigent però els nois han actuat d'una manera pletòrica. Els sub-23 poden estar contents per com han finalitzat tot. El Miquel, amb tot plegat, encara li queda el campionat absolut espanyol que es disputarà a Getafe d'aquí dues setmanes.

Moltes felicitats als entrenadors i als atletes per aquest any!