25 jun 2018

Els sub-16 del CAG al top més alt de Catalunya

Pocs però valents. Els atletes sub-16 del CAG van demostrar que amb entrenament i constància poden arribar els resultats. Porten un mes molt bo i ho van acabar de demostrar en el campionat de Catalunya celebrat a Barberà. Castelló espera la propera setmana.

La Irene Clemente va ser Or en Triple Salt

La primera medalla va arribar a última hora del matí. El Roger Morales, que venia de guanyar amb la selecció catalana el campionat de federacions, va obtenir la medalla de bronze amb una marca de 40.19m. Després d'un any excel·lent, amb mínimes i marques personals, aquesta medalla és tot un reconeixement.

Al matí també vèiem la classificació de la Inés Aguilera per a la final del 300mll i la seva competició de 100mll, on no va poder passar a la final. No obstant, l'atleta venia d'una lesió que no la deixa acabar de competir al 100% i els seus entrenadors van donar per bo el resultat, amb un 300mll perfecte on, malgrat les molèsties, va fer marca personal amb 41.88s.

El Roger Morales en el podi del Disc
l'Emma Barragán no va tenir sort ni a la perxa ni tampoc amb el 300mll. No va poder passar a la final de cap de les dues (a la millora de la perxa), però la temporada de l'atleta, que feia el primer any amb el grup de velocistes, ha sigut més que bona.

El David Ferrer, a la mateixa final que el Roger, aconseguia un 7è lloc que li servia per seguir sumant experiència.

La Inés Aguilera bronze en 300mll

Per la tarda vam viure tres medalles més. D'una banda, la Irene Clemente engreixava el seu palmarès aquesta temporada amb dos metalls més, aconseguits amb molt mèrit, perquè va competir en dos concursos a la vegada. En el Triple, amb una marca destacada d'11.65m, va aconseguir la medalla d'or, mentre que en l'alçada va firmar una segona posició amb un salt d'1.59m.

La Inés Aguilera va superar les adversitats i va guanyar la medalla de bronze en la final dels 300mll amb una marca de 41.84s, marca personal superada del matí, fent bons els pronòstics i sumant el seu segon metall aquesta temporada.

La Inés abans del primer 300mll

Quatre medalles i sobretot molt d'esforç per part de tots ells, que poden estar satisfets de com han acabat l'any. Ara però, encara falta la cirereta del pastís: el campionat d'Espanya cadet a Castelló.

El CAG va acabar 9è de la final amb 36 punts!