26 jun 2018

El Manu i el Víctor posen llum al campionat espanyol sub-18

A la vegada que es disputava a Múrcia el campionat sub-20, a Gijón vivíem el campionat sub-18, amb dos protagonistes del CAG: dos dels nostres atletes més destacats, el Víctor Peso i el Manu Gómez, participaven en tres proves i certament no van desentonar, després de guanyar medalla als campionats catalans.

El Manu Gómez, el Víctor Peso i el Marc Masip a Gijón
El Manu Gómez en una gran primera carrera, va entrar a les semifinals del 100mll amb una marca espectacular, 11.28s, millor marca personal i millor marca del club de la temporada (Ex aequo). Això li va permetre poder disputar una segona ronda que el va deixar fora de la final amb 11.32s, però demostrant que encara pot donar més en la distància curta.

En el 200mll, el Manu va arribar a la final després de dues rondes fent grans marques. En la primera, fent marca personal amb 22.50s i en semifinals entrant en segona posició, reservant forces.

A la final, el Manu va acabar 7è d'Espanya en una bona carrera, però sense poder baixar la seva marca. 22.76s i sensacions realment bones per l'atleta.

Pel que fa al Víctor, arribava per intentar batre la seva marca, però al final va acabar 9è amb un llançament de 52.50m,