17 may 2018

Cap de setmana rodó per al grup de Fons

En dos dies totalment farcits d'esdeveniments atlètics, els companys del grup de Fons i Mig-Fons van voler aportar la seva ració de bons resultats al CAG. Molts d'ells van tenir proves destacades al calendari i tots van respondre, sempre i quan el físic respectés. No obstant, cal felicitar-los per la bona tasca.

El Miquel Doménech al podi del Ciutat de Vilanova

Per començar, cal destacar un nou triomf del Miquel Doménech. L'atleta de mig-fons està completant una temporada increïble, amb victòries a la milla de Gavà i a diversos campionats en coberta. Mentre prepara les proves d'aire lliure, el Miquel va decidir córrer els 5K de la Cursa Ciutat de Vilanova. Doncs bé, allà també es va emportar la victòria final, amb un temps de 16:08s, 30 segons menys que el segon classificat. El Miquel va tornar a pujar a un podi aquesta temporada, demostrant que també les curses populars se li donen bé.

La Yolanda al podi de la cursa solidària

En la mateixa competició, però en aquest cas, en els 10k, hi participava la Isabel Garcia, del grup OPEN, que acabaria amb un temps de 56:04s.

D'altre banda, també cal destacar la bona feina de la Yolanda Zurriaga, que va pujar a un podi per primer cop aquesta temporada amb el tercer lloc sènior a la cursa solidària d'Esplugues, amb un temps de 23'36". És un reconeixement a la tasca de l'atleta, que treballa de valent per assolir els objectius.

A més, com vam comentar amb anterioritat, el Sergio Cherta va participar en el Campionat d'Espanya Màster celebrat a Gavà. En la prova del 10.000m, el Sergio va començar molt bé, però no va poder acabar, per unes molèsties que li van impedir arribar al seu màxim nivell. No obstant, les ganes i la força que va demostrar per representar el club el fan ser un atleta destacat, malgrat no poder aconseguir el resultat desitjat.

El Sergio Cherta a l'inici de la cursa

Per acabar, un dels nostres atletes il·lustres, el Miguel Redondo, va decidir competir en la cursa SEAT de 5K que s'organitzava aquest cap de setmana. El Miguel va decidir anar només 'de passeig', així que el resultat no era el més important. No obstant, és una bona senyal que un dels nostres atletes més prolífics torni a donar 'guerra' de cara al final de temporada.