9 abr 2018

El CAG al campionat universitari

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat Universitari a Lleida, amb la participació de quatre dels nostres atletes. Essent la primera prova d’aire lliure els resultats eren el de menys, però un dels nostres va aconseguir una medalla d’or en 1500mll.

El Miquel Doménech al podi del 1500mll

Amb un fort vent i unes condicions climatològiques una mica adverses, conforme passava la jornada es va poder comprovar que els atletes van viatjar a Lleida a gaudir del bon rotllo entre universitats i a passar una jornada entretinguda, perquè a nivell de marques era complicat poder aconseguir quelcom. No obstant, els nostres nois i noies ho van donar tot representant les seves universitats.

La primera en participar va ser la Marta Castillejo en el 3000mll. L’atleta del grup de fons va iniciar així la temporada en pista, amb un quart lloc entre les universitàries amb un temps de 12:24.47s

Poc després era el torn de l’Almudena Cayero, qui feia el seu debut aquest any en el 400mt. Les fortes ràfegues de vent van dificultar la seva evolució dins la cursa. No obstant, va aconseguir ser sisena a la final.

El Jordi Lacambra a la sortida del 400mll. Foto de Pere Tibau

En categoria masculina, el Jordi Lacambra va córrer en una prova poc habitual per a ell, el 400mll, que només havia corregut un cop aquest any en coberta. Igual que en el cas de les tanques, el vent canviant en les corbes i en l’última recta van dificultar el desenvolupament de la prova, acabant 5è a nivell universitari amb una marca de 53.88s.

Per acabar, la bona notícia. A última hora, el Miquel Doménech corria un altre prova que practica molt menys en competicions, el 1500mll. No obstant, encara i així va ser capaç d’aconseguir una medalla d’or molt treballada, amb un temps de 4:27.30s, cinc segons de diferència amb el segon.

Hem de felicitar els nostres atletes pel seu debut, en terres llunyanes i en situacions adverses. No obstant, agraïm el tracte de les Universitats i de l’organització.