9 mar 2018

Tribut a les atletes del CAG

El passat dimecres es va celebrar un acte molt important a l'Ajuntament de Gavà, i on algunes de les atletes del CAG van tenir un paper molt destacat. Cinc de les nostres companyes van ser escollides per representar el club a la Gala que va celebrar l'ajuntament per reconèixer les dones esportistes de la ciutat, en el context del dia internacional de la dona celebrat ahir.

Les atletes del CAG amb l'alcaldessa de Gavà


I és que l'ajuntament de la nostra ciutat es va voler solidaritzar amb totes les esportistes que composen els diferents clubs de Gavà. Des del futbol sala, passant per les arts marcials, el triatló, el voleibol o el muntanyisme, totes van tenir el seu reconeixement i van poder rebre el premi per la dedicació a l'esport.

La Televisió de Gavà va preparar un vídeo que podeu veure aquí

Per part del nostre club, les representades van ser la Irene Rovira, la Marta Castillejo, la Maria Brullas, la Inés Baltic i l'Erika Duro. Totes elles van pujar al més alt del podi de la sala de plens per rebre l'obsequi i ser les nostres representants en aquesta jornada tan especial. 

Amb el hashtag #GavàÉsDonaEsportiva, la ciutat va voler retre homenatge a totes elles, les dones que dia a dia lluiten en l'àmbit de l'esport, per tenir el reconeixement que mereixen. Precisament, a cada institució li va tocar un parlament per part d'una d'elles. La Irene va ser la nostra representant alhora d'explicar la situació que viuen les esportistes dia rere dia.


                                              El Discurs de la Irene Rovira

Per acabar, cal fer esment al premi final. L'ajuntament va voler destacar a dues esportistes que representen d'una manera més internacional la ciutat de Gavà, i una d'elles va ser, ni més ni menys, la nostra entrenadora de llançaments i atleta olímpica, la Laura Redondo, que també va pujar per rebre el reconeixement de l'alcaldessa, Raquel Sánchez, que va destacar la lluita de la Laura. 

Aquí teniu la noticia de Gavà TV explicant la tarda de dimecres

Des del CAG ens sumem dia rere dia a la feina de totes les institucions que lluiten per la igualtat i el final de la violència masclista. Perquè us volem vives. Perquè Gavà és dona. 












No hay comentarios:

Publicar un comentario