23 mar 2018

L'Emiliano i el Jose Luís a l'Europeu Màster

Difícil papereta però merescuda la que tenien dos dels nostres màsters més en forma. L'Emiliano Moro i el Jose Luís Gil va aconseguir bones marques i complir un somni: participar en un Europeu Màster celebrat a Madrid i amb les dues proves que millor se'ls hi dona: El disc i el pes.

El Jose Luís i l'Emiliano preparats pel disc


Va debutar l'Emiliano, i per poc no aconsegueix una medalla. Va estar molt proper de poder venir a Gavà amb un premi en majúscul. Representant a la RFEA, l'atleta M-70 va quedar 4rt amb un marca d'11.06m en el Pes. En un concurs que va dominar el polonès Andrzej Semborowski (12.63m), l'Emiliano va fer la seva marca al primer llançament.

El Jose Luís amb tots els discòbols

El dia següent va disputar el seu concurs el Jose Luís, i les coses van anar molt bé. De fet, venia amb una posició inferior de la que finalment va aconseguir, un 20è lloc en disc M-50 que el reafirma entre els millors d'Europa. 27.92m en el seu segon llançament. Malgrat intentar-ho en les següents oportunitats, les coses no van anar millor, i al final el resultat aquest seria definitiu. El concurs el guanyaria de nou un polonès, Grzegorz Pawleski, amb 48.09m.

A més, el Jose Luís va provar sort al concurs del Pes. Després de començar bé, amb un 9.51m que el va col·locar entre els quinze primers, no va poder seguir progressant, quedant-se amb aquesta bona marca i amb el lloc 22è. No obstant, l'evolució és bona de cara a l'Aire Lliure. 

De nou l'Emiliano Moro va aconseguir una gran marca el dia següent. En aquest cas, va participar en el llançament de disc, prova que practica però que se'l veu molt menys en concursos que en el Pes. L'Emiliano va quedar 6è, en una gran posició, amb un 32.34m que va aconseguir en el seu llançament. El concurs el guanyaria l'espanyol Julio Calvo amb un llançament de 44.84m

L'Emiliano a la pista coberta

Gran collita doncs per tancar la temporada d'hivern de Pista Coberta. En aquest cas no hi va haver medalla, però les prestacions que han demostrat els dos atletes ha estat genial. 

Enhorabona a tots dos!

Els resultats del campionat màster, aquí


RESULTATS DEL CAG A L'EUROPEU MÀSTER DE MADRID

PES M-70 MASC PC

Final
4. Emiliano Moro Corral amb 11.06m

PES M-50 MASC PC

Sèries
22è. Jose Luís Gil amb 9.51m

DISC M-70 MASC ALL

Final
6. Emiliano Moro Corral amb 32.34m

DISC M-50 MASC ALL

Final
20. José Luís Gil Egea amb 27.92m





No hay comentarios:

Publicar un comentario