7 mar 2018

Dos atletes classificats per la final del campionat sub-14

Dissabte 3 de març, prèvia al campionat de Catalunya, no sabíem  si els entrenadors o els atletes estaven més nerviosos per la competició. Dia important, ja que depèn de la marca i la posició els pot classificar per a disputar la final 7 dies després.

L'Anna Doménech en una foto d'arxiu

Tot semblava anar sobre rodes, tot puntual, fins que a falta de 50 minuts per començar la prova i 15 minuts perquè entressin a la cambra de requeriments veiem que no arriba l'atleta que havia de fer perxa, la primera prova del dia, van passant minuts i no arriba, per sort 10min abans de començar la competició apareix, i pot competir, per sort va quedar en la anècdota del dia, això si no comptem que va fer marca personal saltant 20cm més de la seva marca anterior, 2,15 → 2.35. El dia no podia anar millor.

A les següents proves es van assolir grans resultats, molts igualant marques que van fer en anteriors competicions, millorant-les o alguns quedant-se a prop, el que demostra un gran treball que hi ha darrere per part dels entrenadors i atletes.

L'ultima prova en disputar-se va ser el 600m.ll, on era l'ultima oportunitat per aconseguir un altre classificat per la final. Tothom ho veia complicat, però ell va saber com fer callar als entrenadors i aturar el cronòmetre a 1'45", un temps que li va valer la 'q' i una marca personal 5" per sota de la que tenia enregistrada.

Un dissabte ple d'emocions, nervis, tristesa per no classificar-se, d'alegries, etc... però al final un dissabte per emmarcar, un dissabte on haver pogut participar demostra que ells també són uns dels millors de Catalunya, que no és petita.

El proper dissabte, l'Anna Domenech i l'Omar Boury lluitaran per alçar-se a la part més alta del podi.