6 feb 2018

Una medalla i moltes marques personals als controls de Sabadell

El dissabte passat es van celebrar dos controls a la Pista Coberta de Sabadell, amb protagonisme per molts dels nostres atletes. Al matí, l'Emma Barragán va guanyar la medalla de plata al 600mll del Memorial Natàlia Amiel, amb un temps de 1:44.33s

L'Emma Barragán al podi del Natàlia Amiel


L'Emma va quedar segona en la primera sèrie, motiu pel qual va aconseguir guanyar aquesta medalla, corresponent al Trofeu que es celebra durant gener i febrer a Sabadell i que dona premis a totes les categories i proves, des de Benjamins fins a cadets. L'atleta del CAG va fer una carrera molt seriosa, i a més va aconseguir la seva millor marca personal aquesta temporada.

Per la tarda, les coses van anar prou bé. Es celebrava l'últim control de la temporada de Juvenil-Junior a Pista Coberta, i els atletes del grup de velocitat i combinades hi van assistir per intentar buscar les mínimes o pujar en el rànquing per entrar en els propers campionats. A destacar, un nom: La Mar Cortés es va quedar a una centèsima de la mínima d'Espanya en el 60mll, després d'aturar el cronòmetre en 8.22s. Recordem que es l'any del seu debut en l'atletisme, i ja té la millor marca del club aquest any i només ha corregut dues vegades, mèrit especial per a l'atleta junior.

A més, en els 60mll, l'Anna Jiménez també va fer marca personal, amb 8.69s, mentre que el Pau Márquez i el Manel Campillos segueixen amb la seva evolució, i també van aconseguir mmp de la temporada, amb 7.49s el primer i 7.54s el segon. Per acabar, la Claire Goyard, del grup de combinades, va fer 9.06s

També van debutar dues atletes del grup Cadet-Juvenil, l'Alexandra i la Claudia De la Fuente, germanes, i que van tenir les seves primeres sensacions en competició oficial (sobretot la Claudia, que debutava per primer cop en aquesta pista). 

També vam tenir presència en el 400mll, atletes com l'Àngela Pérez, l'Almudena Cayero o l'Iván López. El Manu Gómez finalment no el va poder córrer per lesió, des d'aquí li enviem una forta abraçada i li desitgem que es recuperi aviat.

En tanques, la Claire va obrir el control també amb bones sensacions, amb un 10.89s, essent també la seva millor marca personal.

Per acabar, destacar a la Maria Brullas, que malgrat no tenir una gran tarda, va quedar tercera a l'Alçada amb 1.48m, demostració de l'alt nivell de la nostra atleta juvenil. 

Enhorabona a tots i totes i a seguir lluitant per les marques i els objectius!

Resultats del Memorial Natàlia Amiel, aquí

Resultats del control juvenil-junior, aquí

RESULTATS DE CAG EN EL MEMORIAL NATÀLIA AMIEL

600mll FEM PC

Final A
2. Emma Barragán Cabello amb 1:44.33s

RESULTATS DEL CAG EN EL CONTROL JUVENIL-JUNIOR

60mll MASC PC

Sèrie A
7. Manel Campillos Calahorro amb 7.54s

Sèrie B
6. Manu Gómez Valladolid amb 7.49s
7. Iván López Torrecillas amb 7.54s

Sèrie E
3. Pau Márquez Antón amb 7.49s

60mll FEM PC

Sèrie C
2. Ingrid Gress Daciuk amb 8.29s
8. Maria Brullas Moreno amb 8.53s

Sèrie F
1. Mar Cortés Mores amb 8.22s
3. Anna Jiménez Garcia amb 8.69s

Sèrie H
2. Alexandra De la Fuente Rondo amb 8.82s
3. Ángela Pérez Lafuente amb 8.98s

Sèrie I
2. Claire Goyard Birgand amb 9.06s

Sèrie K
3. Claudia De la Fuente Rondo amb 9.12s

400mll MASC PC

Sèrie D
4. Iván López Torrecillas amb 54.69s

400mll FEM PC

Sèrie F
6. Almudena Cayero Sánchez amb 1:09.34s

Sèrie J
4. Ángela Pérez Lafuente amb 1:12.49s

60mt FEM PC

Sèrie B
4. Maria Brullas Moreno amb 8.78s

Sèrie D
4. Anna Jiménez Garcia amb 10.85s
5. Claire Goyard Birgrand amb 10.89s

Alçada FEM PC

Final A
3. Maria Brullas Moreno amb 1.48m






No hay comentarios:

Publicar un comentario