21 feb 2018

La Irene Clemente aconsegueix la mínima d'Espanya

Era qüestió de dies, però al final, la Irene ho ha aconseguit. El passat diumenge, la nostra atleta cadet va assolir la mínima en alçada per participar al campionat d'Espanya que es disputarà a Sabadell. Ho va fer a Sant Celoni, en un ambient gèlid, i després d'anar provant durant tot el matí.

La Irene en el moment del gran salt a Sant Celoni

Per fi, li arribaria el torn del 1.56m. Després de superar 1.53m, el seu tècnic, l'Óscar Sánchez, juntament amb ella, van decidir provar aquesta alçada que li donaria accés al campionat, i de fet, ho va aconseguir en el primer salt. Després, provarien 1.57m, però ja no podrien assolir aquesta alçada. No obstant, la feina estava feta, i per fi podem dir que veure la Irene entre les millors atletes estatals en aquesta modalitat.

El salt el podeu veure aquí, al twitter del 'Gladius Team'.

La Irene està 4rta del rànquing català, a tocar de les dues rivals més pròximes. A banda d'assistir al campionat espanyol, l'atleta del CAG té serioses opcions de medalla al campionat català. A més, aquest cap de setmana disputarà el campionat de Proves combinades.

És la segona atleta que classifica el club en el campionat espanyol després de l'Emma Barragán.