15 ene 2018

Medalla de plata pel Pablo Verdeguer en l'heptaltó català

L'atleta del CAG, en Pablo Verdeguer, es va proclamar subcampió en el campionat de Proves Combinades de Catalunya, en categoria promesa (sub-23).

El Pablo, del grup de combinades, arribava a la cita amb moltes ganes, malgrat no estar al 100%, i va demostrar que ara per ara té pocs rivals en la seva categoria, atenent al fet que per arribar al podi d'aquest campionat s'han de completar amb èxit set proves al llarg de dos dies.

El podi promesa (sub-23). Foto de Teo Tovar

En l'última prova del diumenge, en el 1000m, el Pablo va perdre la primera plaça, però va aconseguir una gran marca (2:59.43, marca personal) i va demostrar que encara li quedaven forces per molt més.

4.049 punts pel Pablo, a només nou del guanyador, el David Bofill, de l'ISS L'Hospitalet, i aconseguint el seu millor resultat. A més de la marca personal en el 1.000m, va aconseguir superar els seus registres en el 60m (7.91s) i en la perxa (amb 3.40m).

Una immillorable manera de començar l'any pel Pablo, que afronta amb moltes ganes els propers reptes, sabent que ha pogut aconseguir una nova medalla en les combinades (en aquest cas, l'heptatló en pista coberta) i que demostra el bon estat de forma de les combinades a Gavà.