31 ene 2018

El CAG al control cadet i al Memorial Natàlia Amiel

El passat cap de setmana va ser molt intens pels cadets (sub-16), que van tenir doble ració de controls, un d'ells amb premi final, al que dues de les nostres atletes hi van optar.

La Natàlia Grau en una sortida. Foto d'arxiu

Diumenge es va disputar la final dels 60mll del Memorial Natàlia Amiel, un trofeu que es disputa en set jornades els dissabtes i diumenges en PC, i que en les tres últimes les finals porten premis. En aquest diumenge vam viure la final de la distància curta, amb dues de les nostres atletes, la Natàlia Grau i l'Emma Barragán

La Natàlia es va quedar a les portes del podi, 4rta a quatre centèsimes de la tercera classificada, i fent el seu millor registre, 8.51s, marca personal de tots els temps. També l'Emma va disputar aquella final, aturant el temps en 8.91s, tot i que val a dir que aquesta no és la seva prova. De fet, aquest proper cap de setmana, l'Emma disputa la final dels 600mll, amb clares opcions de podi. Aquell mateix dia va aconseguir la classificació amb un temps de 1:45.46s

Pel que fa al control, el dissabte vam tenir diversos atletes del grup de Cadets a la pista. Malgrat alguna baixa destacada, els resultats van ser bons, malgrat la forta competència.

Destaquem la mmp del Guilhem Goyard als 60mll, una prova que no és la seva destacada, però que encara i així sempre ho dona tot. Va aconseguir aturar el cronòmetre en els 8.23s

En el 300mll, la Natàlia Grau va aconseguir la seva millor marca en pista coberta, amb un 45.08s destacat. També va ser el debut de la Marta Alarcón, la Laia Mora i la Nuria Rufilanchas, que van tenir la primera pressa de contacte en aquesta distància.

La Núria Rufilanchas amb els seus entrenadors. Foto d'arxiu

En els salts, la Irene Clemente, malgrat no fer el seu millor registre, va acabar cinquena amb 1.43m, i segueix amb la seva preparació per intentar assolir les medalles en el campionat de Catalunya.

En el Triple Salt, destaquem el 9.07m de la Laia Mora, 10ena en el concurs, i el 8.98 de l'Abril Barrera en segon any de Cadet, que li va valer per acabar el concurs com a 5ena classificada.

En nois, cal destacar el Miquel Brescó, aconseguint una gran marca i essent el guanyador de la final B amb 10.61m. És la millor marca de la temporada per a un dels nois cadets.

Enhorabona als nostres cadets lluitadors i a pel proper control!