27 dic 2017

El CAG a la Sansi del Masnou

El passat dia de Sant Esteve es va celebrar la 38ena edició de la Sant Silvestre al Masnou, una cursa molt reconeguda i amb una gran quantitat de corredors, que intenten fer 'baixar els torrons' un cop passat el dia de Nadal.

La cursa, organitzada per l'ajuntament del Masnou i pel Club d'Atletisme La Sansi (organitzador de les curses més importants populars i també internacionals a tot el territori espanyol i a Catalunya), va aplegar a més de 2.000 inscrits i va tenir en el marroquí Mourad El Bannouri el guanyador de la cursa masculina, i en l'estònia Jekaterina Patjuk la guanyadora de la cursa femenina.

La Yolanda arribant a la meta

El CAG també hi era representat amb dues corredores del grup de Fons-Mig fons entrenat pel Sergi Sierra. La Yolanda Zurriaga i la Marta Castillejo van prendre part de la Sansi del Masnou, aconseguint bones posicions. La Marta va tornar a demostrar el seu bon estat de forma quedant 15ena i lluitant pel top-10, a tres minuts de la guanyadora. Pel que fa la Yolanda, va tenir a prop entrar entre les 50 primeres, però va haver de conformar-se en el lloc 54, malgrat la bona preparació i la satisfacció final.

La propera, més i millor! Enhorabona a les dues!