20 dic 2017

El CAG classificat pel Campionat sub-20 en PC

Ahir vam rebre una magnífica notícia. El CAG participarà en el campionat de Catalunya sub-20 en Pista Coberta, tant l'equip masculí com el femení.

És la primera vegada que van els dos equips, perquè el femení encara no hi havia pogut anar, i per les noies del grup serà la primera experiència en un campionat d'aquest tipus a Pista Coberta.

El CAG al Campionat sub-20 d'Aire Lliure



És un enorme privilegi pel CAG poder lluitar cos a cos amb el màxims equips de Catalunya. Recordem que la passada temporada ja vam poder assistir al campionat sub-20 a l'aire lliure, que es va disputar el 2 d'abril a l'estadi Serrahima. Allà vam poder gaudir d'una enorme comunió entre tots els membres de l'equip.

En declaracions posteriors, l'encarregat de l'escola del CAG, el Marc Masip afirmava que "és una classificació històrica per nosaltres, una mostra del bon treball dels nostres entrenadors en els darrers temps". Pel Marc, només queda una cosa, "donar-ho tot a la pista i gaudir d'allò que més ens agrada".

El Club Atletisme Gavà s'enfrontarà al Barça, l'Agrupació, el Cornellà, el Sabadell, el Canaletes, l'Avinent Manresa, el CA Igualada, el Terrassa, el Granollers, els Lluïsos de Mataró, l'Universitari i l'ISS Hospitalet.

El campionat es disputarà el 14 de gener a la Pista Coberta de Sabadell.

Us hi esperem a tots!


No hay comentarios:

Publicar un comentario