1 sept 2017

Nova temporada 2017-2018

Arrenca la temporada i com sempre arribem amb moltes ganes. Una temporada plena d'il·lusió on des del club treballem perquè els nostres atletes es puguin desenvolupar de forma integral, com esportistes i com a persones.


Aquesta tarda ja tindreu a l'Encarna a tota màquina a l'oficina, recordeu que l'horari és de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores, o al mail del club (club@clubatletismegava.com).

Novetats

Algunes les estem concretant, altres ja són fermes, però l'esperit és el mateix.

1. Nom de les categories: la RFEA i la FCA han actualitzat les nomenclatures. No canvia res, tan sols el nom. Per tant, a partir de l'1 de novembre de 2017 i mogut els anys corresponents com cada any les categories queden així.
  • Sub 23 (abans Promesa) 1996, 1997 i 1998
  • Sub 20 (abans Junior): 1999 i 2000
  • Sub 18 (abans Juvenil): 2001 i 2002
  • Sub 16 (abans Cadet): 2003 i 2004
  • Sub 14 (abans Infantil): 2005 i 2006
  • Sub 12 (abans Aleví): 2007 i 2008
  • Sub 10 (abans Benjamí): 2009 i 2010
Per costum i per fer-ho fàcil anirem fent servir la nomenclatura antiga però de mica en mica anirem introduint la nova. Ens han d'acostumar, tampoc és tan difícil. (Més info a la web de la RFEA)


2. Noves normatives: Anem afinant l'estructura interna i els processos de gestió i ens heu de donar el vostre consentiment. Per això, cada any us demanarem que renoveu el vostre compromís. Heu d'entregar abans del 15 d'octubre el full d'afiliació/renovació. Si ja sou atletes del club tan sols heu de posar el nom de l'atleta (i el tutor legal), confirmar les dades de contacte i signar (si podeu omplir-ho tot millor).

Díptic explicatiu
Full d'afiliació/renovació
Més info aquí

És important que llegiu els drets i deures de l'atleta i el decàleg de pares i mares (sempre disponibles a la secció circulars del web). Recordem que el pagament es pot fer per transferència o mitjançant targeta a l'oficina del club en els dies posteriors. No es tramitarà cap llicencia sense el paper signat i qualsevol despesa ocasionada per la tramitació fora de termini se'l carregarà a l'atleta. Podeu passar per l'oficina a recollir el vostre full avui mateix.


3. Presa de decisions internes: Estem ultimant un canvi organitzatiu que va començar aquest juny amb les eleccions a la nova junta. Aviat us farem partícips del nou organigrama i forma d'actuar, més plural i més participativa. Recordem que sempre l'última paraula la té l'assemblea anual de socis (prevista per l'octubre), però volem que la gestió diària sigui més participativa, que entre tots podem portar al club a noves fites. Estem segurs que podrem aconseguir-ho. Us necessitem, la vostra veu és vital. Tots som el club.



No hay comentarios:

Publicar un comentario