26 jul 2017

Toni Villa a la Vuelta del Aneto

Aquest cap de setmana del 21,22 i 23 de juliol s'ha disputat la «Vuelta al Aneto», una impressionant trail de 55 km, amb 3.630 m+ i 27,5 km del recorregut per sobre de 2.000 m. A més, té el plus que finalitzar aquesta trail és puntuable amb 4 punts per la Ultra Trail du Mont Blanc.


Sembla dura, i és clar, el Toni Villa de la secció de muntanya allí que va. Si mira, algun sonat tenim.

La Volta al Aneto discorre per tot tipus de terreny, des de pistes i senderes fins a glaceres (6,1 km d'asfalt / 8,8 km de pista / 24,2 km de senders / 15,9 km fora de camí) que envolten el massís de la Maladeta, coronat pel cim del Aneto (3.404 m).

Aquest gran recorregut comença en la vila de Benasque, des d'on es dirigeix cap al refugi de la Renclusa. Després de visitar l'impressionant Foraud'Aigualluts, discorre per la vall de Barrancs de gran alçada, com el de Salenques (2.797m), per tornar a Benasque per la vall de Ballibierna, havent circulat entre una infinitat paisatges de l'alta muntanya pirinenca.

Però ell mateix ens explica les seves impresions.
«Después de 55km y 3700 de desnivel postivo conseguí mi principal objetivo, cruzar la línea de meta en buenas condiciones.



Estoy super contento por haber logrado mi objetivo, después de más de 15 horas de esfuerzo para lograrlo.

Ha sido una carrera dura física y sobretodo mentalmente, pero ha merecido la pena el esfuerzo y la recompensa es mucho mayor si cabe.

¡¡¡El año que viene más!!!»

Resultat aquí

VILLA CABEZAS ANTONIO: 547è amb 15:35:39,3 (231è Cat. Veterano A)




No hay comentarios:

Publicar un comentario