4 jul 2017

Esther i Manu al Campionat d’Espanya Cadet

El passat 1-2 juliol a Múrcia, s'ha celebrat el XVI Campionat d’Espanya Cadet. El Gavà tenia a dos atletes classificats, l'Esther i el Manu, amb sort desigual.

Orlenis, Esther i Manu a Murcia

La competició va a primera hora de dissabte, els dos «fenómenos» amb l'Orlenis acreditats i els esperava un cap de setmana interessant.

Manu participava als 100 i 300 sent a la primera on tenia les millors opcions. Per desgràcia a la primera eliminatòria va caure a pocs metres de l'arribada, fen un «lacambra» en tota regla (pels no iniciats un lacambra és realitzar un suau aterratge per sobre del tartà en planxa i a tota velocitat amb resultats no desitjables ;-p ). Estàs a una fase final estatal, i els rivals no perdonen, i encara que va arribar a meta, no va poder passar a la semi. Una pena, moltes possibilitats perdudes, però així és la competició. Evidentment als 300, molt minvat de condicions, va poder complir, però en aquesta distància tenia molt menys possibilitats, els rivals érem molt forts. Gran temporada pel Manu on ha demostrat ser un talent a tenir en compte.

I diumenge a la tarda al Pes Femení teníem a l'Esther. Una llista interminable de més de 20 competidor, on la va entrar a la final per mèrits propis acabant el concurs amb 11,34 m, millor marca personal acabant la temporada amb una millora de quasi 2 metres. Gran temporada també.

Resultats aquí

100m MASC. AL
-Serie 4 Viento: -0.5
7 Manu Gomez Valladolid amb 12.08''

300m MASC. AL
-Semifinal 3
5 Manu Gomez Valladolid amb 38.24''

Peso (3kg) FEM. AL
7 Esther Salvador Martinez amb 11.34m

No hay comentarios:

Publicar un comentario