15 jul 2017

Competicions MADE IN GAVÀ 2016-2017. Una gran collita!!!!

L'organització d'esdeveniments esportius indica una bona salut com a club, a part que és una bona acció social, i és part de la nostra activitat com a entitat vinculada a l'atletisme i a la ciutat que l'acull i li dóna nom. I podem assegurar que aquesta temporada 206-2017 ha sigut de traca!!!!


La funció del voluntariat és vital per poder desenvolupar la tasca a pista, tant si la competició és a la Bòbila o organitzada per qualsevol altre club de Catalunya. Mereix el màxim reconeixement i de nou us heu portat. Sou collonuts!!!!

La marca «Competicions MADE IN GAVÀ» va agafant reconeixement, on el rigor, la voluntat de fer-ho el millor possible, i atendre a l'atleta per tenir el millor rendiment són el distintiu que ens caracteritza. Això ens impulsa a seguir, treballant per l'atletisme a casa nostra, amb empenta.

Els últims anys ens ha donat per fer competicions monotemàtiques, ens agrada que cada atleta del club, sigui de la secció i especialitat que sigui, pugui competir a casa, i amb les millors condicions possibles. Ja saps allò que duien, si vols alguna cosa especial doncs fes-ho tu mateix. I hems hem posat.

Aquest any hem consolidat algunes competicions que ja teníem al calendari. Juntament amb el ja mític Cros Ciutat de Gavà, hem repetit el Control de combinades PC, el Trofeu Espàrrec, el Meeting de Veterans o el Critèrium de Llançaments. I com estem avorrits, aquest any hem encetat el Gran Premi de Marxa i la Reunió de Velocitat, tots ells amb el nom de la Ciutat de Gavà com marca de prestigi. I espera que encara ens queden coses al pap.

I tot això ho hem fet amb companys de viatge, toca agrair a tots aquells patrocinadors i entitats que durant aquest any ens han donat el seu suport. Moltes gràcies!!!!!

Alguns dels nostres patrocinadors,
amb BAUHAUS Gavà i Ajuntament de Gavà
com a principals col·laboradors.
Ara és temps de fer balanç i mirrar enrere i veure que hem fet a casa. La cosa no pinta malament, però encara podem fer-ho millor. Fem un repàs del més recent, el Critèrium de Llançaments, fins allí pel desembre amb el Cros Ciutat de Gavà. Encara ens queda tela per tallar, però sempre mola.


8 de JULIOL de 2017

Competició centrada en els llançaments. Els llançaments requereixen el seu tempo i no està pensada en una gran quantitat d'atletes, és una competició d'alta volada. L'espectacle estava garantit, i no ens va fallar.


17 de JUNY de 2017
Segona novetat d'aquest any. La veritat és que totes les previsions es van trencar. La bòbila té fama de pista molt ràpida i en una data on molts atletes buscaven mínimes per les seves respectives categories, vam marcar un límit de 24 atletes per distància, i en alguns casos es va multiplicar per 4 aquest límit. Vam fer un moviment de cintura per encabir al màxim, i vam sortir amb èxit. Un gran espectacle.


21 de MAIG de 2017


Consolidar la proba, amb una 5a edició com sempre multitudinària. ELs veterans tenen ganes de competir, i no ens van fallar. Aquest any van restringir molt atletes d'altre categories, ens volíem centrar en els veterans i això ho vam fer.


29 d'ABRIL de 2017


Trofeu que arriba ja a la 5a edició. És la nostra aportació a les festes de la Fira dels Espàrrecs. És una competició per equips, costa d'omplir i és un cap de setmana dolent, però sempre hi ha clubs amb ganes i potencial per venir a posar-ho difícil. 


18 de MARÇ de 2017
Primera novetat d'aquest any, ho teníem pendent i ho vam fer. Una de les seccions amb més creixement del club, amb gran rendiment i gran esperit mereixia una competició a casa. I la vam fer. Gran diada de marxa a la Bòbila, que respirava atletisme pels quatre costats. Gran primera edició, ara a consolidar-la al calendari.


18 de FEBRER
Alguns dels nostres atletes necessitaven marques i ens vam muntar una competició per competir. Com a casa a cap lloc.


21 de GENER de 2017
Dintre del conveni de l'Ajuntament de Gavà amb el consell toca fer una prova de pista i un cros. L'Ajuntament ens delega l'organització d'aquesta prova a nosaltres, i nosaltres gustosos la fem. Com si fos nostra. Ostres quina gentada!!!!!


17-18 de DESEMBRE de 2016


El tercer any seguit que la fem. La veritat és que Pistes cobertes hi han poques i el calendari està molt apretaet. No hi han gaires possibilitats que els «combinerus» puguin aconseguir la seva marca i si no est de l'elit encara més. Així que la fem a casa, i ens acompanya un munt de gent.


10-11 de DESEMBRE de 2016


La proba més antiga i amb més solera del club. Es tot un repte on ens hi aboquem tots i que any rere any funciona com un rellotge. Felicitats a tots.


Ha sigut un any intens, i no ens hem avorrit, i hem lluït el nom de Gavà amb orgull, i entre tots ho hem fet més gran. La ciutat gaudeix d'un entorn i un enclavament privilegiat, i nosaltres, com totes les entitats gavanenques, ens hem abocat per explotar-ho. Les nostres competicions, a part de la temporada regular, vénen a sumar-se a altres com el seu torneig d'Handbol platja del Handbol Gavà, les nits jugant basquet que ens fan passar el Basquet, el softbol i els seus grans esdeveniments europeus a la ciutat... i tants i tants d'altres. Gavà és esportiva, i ho fem entre tots.

L'any vienent més!!!!