21 jun 2017

Eppp, reserva't el 23 per la flama!!!!

Enguany, com fem des de la primera edició, el nostre Club participa en la tradició d'encendre la Foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó.


Com no pot ser d'altra manera participem portant la flama en el darrer tram (com als jocs olímpics) corrent des de Sant Boi, on arriba la flama original del Canigó que recull per Gavà la UME i la transporten en bicicleta fins Sant Boi.

Si algú vol participar té dues opcions, venir fins a Sant Boi i tornar (molt suau i amb moltes parades, venen nens i nenes de Sant Climent i Viladecans i en total són uns 4-5km) quedem a les 18,00h davant la Bòbila. O bé a les 20,20h en la rotonda de la Carretera de Santa Creu de Calafell davant de la fàbrica Roca, per fer els darrers 200m, aquí és el lloc ideal per venir amb els més petits i petites, que gaudiran de l'experiència de córrer amb les torxes i una arribada fins a la Rambla molt emocionant.

A partir de l'arribada a la Rambla es fa una rua amb la Flama fins a la Plaça Balmes on a les 22,00h s'encén la Foguera de Sant Joan de Gavà i comença una REVETLLA POPULAR amb música on hi ha taules i cadires per tothom que vulgui quedar-se a sopar el que es porta de casa seva cadascú. La festa dura fins a la matinada amb música en directe primer i un dj després.

Per més informació o qualsevol aclariment us podeu adreçar a la secretaria.

Que passeu una bona revetlla i un millor estiu!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario