18 jun 2017

Cloenda de la Escola 2017

Ahir ho vam tornar a fer, a les pistes exteriors del Jaqme Marc es va tornar a demostrar que el club és una gran família, vam dir que faríem «un sarao» important com a Sopar de Cloenda de la temporada 2017 del Club Atletisme Gavà, i és clar, som gent de paraula!!!


Agrair la complicitat necessària del departament d'esports de l'Ajuntament de Gavà i el seu personal, el suport de German Barrena, Regidor delegat de Cultura, Esports i Mediació, i sobretot, gràcies al personal del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.

Encara que sembli que no hi havia un guió previst, que com sempre es va complir al 90%, amb aquesta petita dosi d'improvisació que té el directe, per fer-ho més emocionant (sobretot per a l'organització). Però com estem en família, no passa res!!!



La cosa va anar més o menys així!

- 20:30 Preparació de taules

- 21:10 Concurs de cuina amb presentació de viandes al Concurs de cuina
... amb projecció de fotos resum de la temporada.


- 21:15 Sopar en família amb música ambiental de DJ Domingo i el seu ajudant.



22:30 Inici de l'acte de reconeixement als atletes. On l’speaker oficial «Paco» pren la paraula.

Discurs del Director tècnic. A la seva línia!



- Lliurament de diplomes als atletes. Cada entrenador va fer unes paraules i reconèixer l’esforç dels seus atletes durant la temporada. Som de llagrimeta fàcil.








i molts més!!!!

- Reconeixement a l'atleta més antic en actiu. L'Esteban, valor segur del club.



- Discurs final del presi. Ara sí, que abans no se'l sentia. També hi ha moments pel reconeixement a la junta sortint per la seva dedicació, presentar els nous valors de la nova junta i reconeixement a una de les persones més important del club, la Super Encarna.




- Moment de llagrimeta. Però abans de la música, intenta agafar el micro la Noelia per 5a vegada, volia adreçar unes paraules al club que l'ha acollit durant tres temporades. L'any vinent comença una nova etapa, esperem que li funcioni la mar de bé, té les portes obertes, som una família. Paraules de reconeixement per la fins ara la seva entrenadora Maria Vasco i per les seves companyes, les que li han fet passar uns tres anys fabulosos i que per la seva culpa li costa tant dir adéu. Molta sort Noelia, Gavà és casa teva.



- Festa final amb música del DJ Domingo. Gran selecció de música del 70, 80, 90 i actual. No va poder desplegar tot el repertori, problemes tècnics inicials però finalment solucionats gràcies al personal de l'ajuntament. Som-hi!

- A Recollir!!!

Agrair a l'Encarna la seva tasca diària incansable. Als tècnics, Toni, Sergi, Oscar, Orlenis, Marc, Ivo, Laia, Irving, Pablo, Almudena, Sonia, Carlos, Irene i Ingrid (i als absents Toni, Victor, Laura, Ariadna i Maria), per aquesta temporada (encara que estem en plena competició), i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.

Agrair als membres del jurat del concurs, per la seva dolça tasca.

També agrair al Paco, el nostre speaker particular.

Fotos aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario