15 nov 2016

Presentació del XVII Cros «Ciutat de Gavà» + II VOLTA SOLIDÀRIA

El pròxim diumenge 11 de desembre teniu una cita ineludible, el XVII Cros «Ciutat de Gavà» (5è Cros Comarcal Escolar), una prova ja consolidada al calendari de cros de la Federació Catalana d'Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat, sent tot un esdeveniment per la Ciutat de Gavà. Novament a l'emplaçament estrenat ara fa quatre edicions, amb la idea d'apropar més la cursa a la ciutat, i on els atletes trobaran uns circuits que creiem ens permetran realitzar competicions d'altíssim nivell.



El Cros «Ciutat de Gavà» permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més petits de la casa, també és una fantàstica posada a punt per als atletes de ruta en una prova que permet anar preparant les cames de cara a la nova temporada. I també l'oportunitat per a molts corredors no federats disputar una prova diferent.

Aquest any, de nou, amb l'experiència adquirida en les últimes edicions, amb la idea de fer-ho més especial i interessant per a tots, us proposem 3 circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultat. Però ja podeu comptar que hi ha de tot, pujades, baixades,... i pels acompanyants un fantàstic servei de bar on podreu trobar entrepans, cafè o refrescs per passar un matí diferent envoltat de natura i esport.

Com a novetat, aquest any també tenim al cros la «II Volta Solidària», una prova no competitiva sense classificació ni resultats que té per finalitat donar l’oportunitat a tothom de participar en la jornada ja sigui corrent o caminant i compartir l’esforç i les vivències que ens ofereix aquesta pràctica esportiva a l’aire lliure. Tot el fons recaptat anirà destinat al Projecte Matern-Infantil de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

Ja sabeu que la inscripció és gratuïta per totes les categories, exceptuant la categoria OPEN (10 €) i a la II Volta SOLIDARIA (3€). A partir de l'any passat categoria OPEN te com a nom «Memorial José Luis Sánchez», en record del històric i benvolgut company del nostre club. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi especial.


Us esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario