20 oct 2016

V Marxa Bonesvalls i Marató de les Bonesvalls

Diumenge 16, vam desplaçar una gran expedició a la ciutat veïna d'Olesa de Bonesvalls, tant pel comentari velat del Josep Maria al grup de wattsapp anunciant la data, com dient «vosaltres mateixos», com perquè ens mola els reptes. La prova és una de les més exigents que tenim a prop, amb dos distancies, la V Marxa Bonesvalls (14km) i la Marató de les Bonesvalls (42Km).

Domingo, 1r Master (©Diego Collado)
L'expedició va ser gran, i no tant pel nombre de participants del club com pel perfil del corredor tipus. Els òpens/pares no ens espanta res, i quant dine que amb l'edat es guanya en seny, podem assegurar que això no està assegurat, almenys al nostre club.

I no tan sols anem que a sobre anem «al puto tope» sense oblidar gaudir, i quan menys ho esperes va i fem dos podis. La feina feta a la pretemporada dona resultats. Ole!!!

Tant el Domingo de Sant Eusebio com 1r classificat Master Masculí, com en David Sanfeliu, 3r classificat a la general, tots dos a la distància curta de 14 km, van pujar al podi en representació del club. Es va sentir al «guapu» des de la grada, però és clar, l'emoció ens embargava, això i la cervesa que repartia l'organització a la recepció que ens van desplegar a l'arribada.

David, 3r de la general als 14km (©Diego Collado)
La prova dura, les ganes moltes, les sensacions estranyes, però estem com a casa i l'organització és de 10 (amb algun problema de crono que no és important).