28 oct. 2016

Domingo al «Trail de les Tres fonts»

El passat 23 d'octubre es va celebrar la segona edició de la Trail els tres Fonts, un trail de muntanya organitzat per Masquefa Trail per a tot tipus de participants dissenyat per corredor amb una llarga experiència, i que segons l'organització «asseguren poder gaudir del recorregut i el seu entorn».


I escolta, Domingo no es pot estar, i aprofita qualsevol oportunitat per fer un entreno de muntanya, entre «col·legues». Bona experiència, però millor que ens ho expliqui ell, 44è de la general (i 6è Màster M), per una cursa de 12K.

Felicitats Domingo!


II Trail els tres Fonts
by Domingo

Buenas, finalizada una más para la colección, mucho nivel, había unos «maquinones»…. Pero bueno, hemos hecho lo que hemos podido, 12,70k, 44 de la general, 6º de mi categoría. No está mal, corriendo con el plusmarquista nacional de 5000, un olímpico y medalla, también ganador de la ultra Berga, Andorra, es decir categoría la crema de la crema.

Sobre la carrera, toboganes algunas subidas exigentes, para mi demasiado rápida, pero bueno al final 1:08,18. Contento, espero que el año que viene contar con vosotros, disfrutaréis del ambiente, comiendo y como no corriendo.

Resultats aquí

44 - De San Eusebio Hernandez, Domingo amb 1:08,18 (6º MASTER M)


No hay comentarios:

Publicar un comentario