4 ago 2016

Grups de tecnificació per aquest 2016-2017

L'atletisme és un esport que aglutina un munt de disciplines, els nostres atletes més grans demanen una tecnificació més acurada, i per això de cara a la temporada que comencem tornem a desdoblar alguns grups d'entrenament específic (i alguns en cartera que esperem desenvolupar al llarg de la temporada).


Cada especialitat demana unes rutines d'entrenament molt acurades i cada atleta un programa més concret.

Aquests grups estan oberts a atletes de categoria Juvenil fins a Veterà, amb coneixements de la tècnica de l'especialitat en qüestió que li permeti seguir el pla d'entrenament establert per l'entrenador.

Atletes d'altres categories poden participar en sessions puntuals de desenvolupament o a treballar de manera continuada si la direcció tècnica ho creu convenient pel desenvolupament de l'atleta.

Els dies marcats pels grups son de dilluns, dimecres i divendres. Segons les necessitats de la temporada i el pla d'acció els 3 dies poden convertir-se en 4 o 5, segons les rutines i necessitats establertes per cada atleta seguin un pla especific marcar per l'entrenador de referència.

L'horari principal d'aquest grups per entrenar a la Bòbila és de 19.00 a 21.00, però cada grup pot ajustar-se puntualment a les dinàmiques més convenients (espai, seguretat, rutines llargues, compatibilitat horària, etc.) entre les 18:00 i les 21:00 hores. Consulteu.

Podeu contactar amb el club o amb l'entrenador corresponent, però us recomanem que pel primer contacte ho feu al mail del club:


(Estem en temps de vacances però estem. Potser triguem una mica més del que ens agrada a respondre. Moltes gràcies per la comprensió.)

Grup de Velocitat i tanques
-Entrenador: Horlenis Precilien Ferrer
(velocitat@clubatletismegava.com)

Grup de Fons i obstacles
-Entrenador: Sergi Sierra Navarro
(fons@clubatletismegava.com)

Grup de Llançament 
-Entrenadora: Laura Redondo Mora
(lanzamientos@clubatletismegava.com)

Grup de Combinades
-Entrenador: Óscar Sanchez-Noriega
(combinadas@clubatletismegava.com)

Grup de Salts
-Entrenador: grup de treball especific
(salts@clubatletismegava.com)

Grup de Marxa*
-Entrenadora: Maria Vasco Gallardo
(club@clubatletismegava.com)

*Consulteu horari del grup!

Us esperem al setembre!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario