4 jul 2016

Gran paper al Campionat d'Espanya Júnior a Castelló

El passat cap de setmana, 2 i 3 de juliol, es va celebrar l'edició número seixanta-tres del Campionat d'Espanya Júnior a Castelló on teníem a dos atletes classificats. En Marc Louis Vekemans al 100 i 200 (on finalment per horari va participar tan sols al 200) i al Miquel Domenech al 800. Tots dos arribaven molt bé de forma i amb clares opcions de classificar-se per la final i fer sonar la campana.

En Marc va passar la primera ronda amb un temps de 22:43'', rècord del club absolut, classificant-se per la passant a la semifinal que no va poder superar a pesar dels 22:48'', que representa la 12ª millor marca de les finals, un lloc de privilegi d'aquest atleta amb gran projecció.

Finalment en Miquel va passar la semifinal amb un temps de 1:53:66'', segon de la seva sèrie, i classificar-se per una final del dia 3 on va quedar 4r amb uns magnífics 1:52:33'', també rècord del club absolut, i merescuda posició després d'una recta final explosiva i rebaixant en més d'un segon la seva millor marca.

Felicitats a tots dos (i als seus entrenadors)