28 abr 2016

INFO: Dissabte 7 de maig de 2016, 3a Jornada Solidària d'Àmbit Local


Alguns dels nostres nois i noies de l'Escola d'atletisme van col·laborar fa un parell de setmanes a la gravació d'aquest vídeo promocional per la Plataforma Gavà Solidària de l'Ajuntament de Gavà que, juntament amb totes les entitats, col·lectius, comerços i empreses que en formen part, organitzen la...



La jornada té per objectiu la recollida d'aliments i/o aportacions econòmiques que posteriorment s'empraran per a l'adquisició d'aliments destinats a les famílies més desfavorides de la nostra ciutat.


Enguany es dóna prioritat a la recollida d'oli, llet, aliments en conserva (peix, tomàquet o verdures) i productes d'higiene personal (compreses, bolquers, desodorant, dentifrici, etc.)

Recorda que pots col·laborar amb donacions als diferents punts de recollida a les activitats repartides per la ciutat, amb aportacions econòmiques (al llarg de l'any podeu fer la vostra aportació al compte IBAN: ES18 2100 0281 6102 0025 1354 de «la Caixa». Les donacions seran destinades a l'adquisició d'aliments al llarg de l'any) o com a voluntari.

Vols col·laborar? + Info aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario