21 mar 2016

Marc i Miquel al Campionat d'Espanya Júnior en Pista Coberta a Sabadell

Aquest cap de setmana s'ha disputat en la Pista Coberta de Sabadell el Campionat d'Espanya Junior on el nostre club tenia dos atletes classificats, Marc al 200 i Miquel al 800.


El rendiment dels nostres representants ha estat com sempre extraordinari, demostrant que en el club tenim un gran futur però també un gran present.

Felicitats!

Resultats aquí

200m MASC.*
Marc Louis Vekemans Espligares
-Serie 6
2n amb 22.59 q
-Semifinal
DS Art.163.3

Marc va començar fort, en l'eliminatòria prèvia va trencar el crono establint una marca de 22,59 que representa nova marca personal i rècord absolut del club. La cosa té bona pinta. Però en la semifinal ens va oferir la cruesa del reglament, on Marc va finalitzar amb una marca oficiosa de 22,63 que li donava pas a la final però que finalment va ser desqualificat per l'article 163.3 (per trepitjar la línia en la corba). Gran campionat que li obre les portes a un final de temporada molt esperançador, juntament amb el seu entrenador Horlenis.


*Qualificació: Els 2 primers de cada sèrie (Q) i els 2 següents amb millors temps (q) progressen a la Final


800m MASC.*
Miquel Domenech Villoldo
-Semifinal 3
3r amb 1:55.13
Miquel es presentava amb la sisena millor marca però hi havia alguns atletes de gran nivell i amb ganes de victòria. A més el sorteig el va deparar juntar-se amb dos dels favorits a la mateixa semifinal. Miquel va arribar 3º amb un temps d'1'55"13, gran marca però deixant molt complicat el seu pas a la final per temps, encara que cal destacar l'any passat es va passar a la final amb 1’57’’83. El nivell en la prova ens marca el valor a la participació d'aquest any. Gran participació i gran marca, molt prop de la seva millor marca d'aquest any, que ens marca una clara progressió d'aquest atleta portat magistralment per Sergi.



*Qualificació: El primer de cada sèrie (Q) i els (3) següents amb millors temps (q) progressen a la Final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario