3 mar 2016

Club Atletisme Gavà amb el "Març Violeta 2016"

#GAVÀÉSDONA

Aquest any des de l'àrea d'igualtat de l'Ajuntament de Gavà s'han disposat a donar visibilitat a les #xarxes socials d'una campanya que cada any ens fa pensar, però es veu que no prou. Durant el dia a dia la ciutat i les seves entitats s'aboquen a lluitar contra la discriminació i la igualtat, a la seva manera, amb la seva mesura i dintre de les seves possibilitats.


Per quest any es vol vertebrar en un missatge únic, un missatge visual amb la participació dels ciutadans i ciutadanes, entitats i associacions esportives i culturals de la nostra ciutat, algunes d'elles com la nostra agrupades a la Comissió Violeta per la Igualtat.

Reserveu l'11 de març a l'agenda. És l'acte de ciutat per commemorar el 8 de març, però hi ha més!

Aquest any el mes de març torna a venir carregat d'activitats, amb una agenda plena i oberta a la ciutadania, amb el clar objectiu de reivindicar, potenciar i visualitzar els espais d'igualtat de la nostra ciutat entre homes i dones.


De nou el Club Atletisme Gavà participa de manera activa en la difusió d'aquest missatge, tant en l'àmbit de l'esport en general com a l'atletisme en particular, amb diferents activitats i accions orientades a la difusió i conscienciació del missatge que motiva aquesta campanya.
  • Durant el cap de setmana del 12-13 de març, els i les atletes del Club Atletisme Gavà s’adheriran al Març violeta i lluiran un LLAÇ VIOLETA en totes les competicions.
  • Farem difusió del nostre orgull al hashtag

  • #GAVÀÉSDONAESPORTISTA

  • Difusió de l'agenda d'activitats a la web i en totes les comunicacions que genera el club durant el mes de març.
  • Presència institucional del club en l'acte central que se celebrarà el divendres 11 de març a les 18 h, al Parc de la Torre Lluc de Gavà.

Desitjant que totes aquestes petites accions compleixin l'objectiu de difusió i conscienciació d'aquest missatge per aconseguir una ciutat més igualitària, sense barreres de gènere.

Aquí podeu consultar la agenda d'activitats 2016.

Més informació: SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Gavà)

C.A.Gavà amb el «Març violeta 2016»