21 dic. 2015

Secció de Muntanya: Carnets Federatius FEEC 2016

Com cada mitjans de desembre arriba el moment de renovar les «llicències de muntanya» per la nova temporada (de gener a desembre). Tant si us agrada córrer o competir per muntanya, com realitzar senderisme de forma habitual estar federat més que una opció és gairebé una necessitat. Com ja sabeu el Club Atletisme Gavà és membre de ple dret de la FEEC (Federació d'Entitas Excursionistes de Catalunya) i per tant pot emetre les corresponents «CARNETS FEDERATIUS».


No som una entitat de muntanya a l'ús, som una entitat esportiva i la nostra motivació és la competició, també la competició en muntanya. Si el que voleu és realitzar diferents activitats de muntanya amb regularitat hi ha altres entitats a Gavà que podran cobrir millor les vostres necessitats. Però si us agrada córrer per la muntanya, o ets soci del club i t'agrada realitzar esporàdicament activitats senderistes som el que necessites.


Aquestes llicències estan a l'abast de qualsevol atleta o soci al corrent de quota. Els preus i modalitats de llicència les podeu consultar en secretaria o en el tauler d'anuncis (secció de muntanya). Aquest any disposem de la modalitat «Simpatitzant Muntanya», que per 80 € + el cost de la teva llicencia FEEC, pots gaudir de les avantatges de ser soci de la nostra entitat però sense dret a pistes i vestidors (samarreta de muntanya el primer any i revisió mèdica bianual.)


Recordem que per poder realitzar activitat de muntanya amb certes garanties (assegurances, rescat, etc.) com pel seu caràcter associatiu, estar federat és la millor opció.