8 dic 2015

Noelia 8ª al Campeonato de España de Marcha de Invierno de Promoción

Aquest diumenge 6 de desembre en el Concello de Cuntis (Pontevedra) la pedrera espanyola de l'especialitat de marxa atlètica va tenir una cita molt important, el Campionat d'Espanya de Marxa d'Hivern de Promoció, campionat reservat a atletes de les categories cadet (nascuts en 2001 i 2002), juvenil (1999 i 2000) i júnior (1997 i 1998).

©Juan Carlos Paz
105 atletes van acreditar els mèrits suficiente a la RFEA per participar, i entre ells la nostra cadet Noelia Cayero, que li va la marxa!

A Pontevedra vam desplaçar a la Noelia i a la seva entrenadora, Maria Vasco, que com la VIP que és, doncs s'ho va passar pipa. No obliden que és 5 vegades olímpica i medalla de bronze als jocs de Sidney i al mundial d'Osaka, fites encara no igualades.


Però l'autèntica protagonista va ser la Noelia, quallant una fantàstica actuació, amb un temps de 15:29':8-'' a la prova de 3000 metres en pista cadet, 8ª d'Espanya i primera representant catalana cadet, destrossant en 2 minuts el seu anterior millor registre, una nova marca personal que ens augura un gran any i que demostra que el talent innat es poleix de mica en mica però fregant molt fort.


Felicitats Noelia, i Maria, ens feu gaudir de la marxa, i la incipient secció de marxa del nostre club va obtenint el que busquem, bons atletes i bones persones.

Resultats aquí
Fotos aquí (©Francisco Monterrubio)
Fotos aquí (©Juan Carlos Paz)




No hay comentarios:

Publicar un comentario