23 dic 2015

INFO: Programació Punts de Gavà (gener - abril 2016)

Des del Departament d'Educació, Igualtat i Ciutadania de l'Ajuntament de Gavà ens fan arribar una nova edició dels Punts de Gavà. Una nova oferta de tallers i activitats de gener-abril dins la programació estable del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD).

Descarregat el programa d'activitats

Una programació formada entre d’altres per tallers d’empoderament i autoestima, relaxació per la vida quotidiana, informàtica per trencar la bretxa digital així com xerrades i altres espais de participació.

Més informació de tota la programació i inscripcions:
Departament d’Educació, Igualtat i Ciutadania. Telèfon: 93 263 91 00 ext: 9440 (matins), ext: 922 (tardes), o a igualtat@gava.cat

Tallers i Activitats

• Taller d'empoderament i autoestima
Crearem un espai de reflexió on es compartiran inquietuds, emocions i desitjos amb l’objectiu d’autoconeixe’ns i créixer personalment. Adreçat a dones. A càrrec d’Irene Blasco, psicòloga de l'Associació de Dones Clara Campoamor.
- Durada: 6 sessions / Dies: dijous 14, 21 i 28 de gener, i 4, 11 i 18 de febrer
- Horari: de 17:30 a 19:00h
- Lloc: SIAD
- Preu: Gratuït

• Taller de relaxació i benestar en la vida quotidiana
A través de diverses tècniques de treball corporal i de respiració conscient aprendrem a relaxar-nos i a combatre de manera efectiva les situacions d’estrès i ansietat. Adreçat a dones. A càrrec de Francisca Plaza, infermera diplomada.
- Durada: 5 sessions
- Dies: divendres 26 de febrer; 4, 11 i 18 de març, i 1 d'abril
- Horari: de 10h a 22h
- Lloc: SIAD
- Preu: 18€

• Saber dir NO
Càpsula - taller per aprendre a dir NO sense sentir-te culpable. Adreçats a dones. Impartits per Elena Trilla, executive & personal coach, i Alba Martínez, psicòlo ga (Generando Cambio).
- Dia: dimecres 10 de febrer
- Horari: de 17:30 a 19:30h
- Lloc: SIAD
- Preu: gratuït

• Saps que expressa el teu cos?
Càpsula - taller per practicar la comunicació no verbal, que és el 93% de la teva comunicació. Adreçats a dones. Impartits per Elena Trilla, executive & personal coach, i Alba Martínez, psicòlo ga (Generando Cambio).
- Dia: dimecres, 24 de febrer
- Horari: de 17:30 a 19:30h
- Lloc: SIAD
- Preu: gratuït

Tallers per conèixer i aplicar les noves
tecnologies en un món digital

• Reinicia't amb les imatges: Imatges i archius digitals
Aprendrem aspectes bàsics per participar del món di ital: imatges di itals, píxels, tipus d'imat e, compartir fotografies. Imatges i arxius per compartir. Adreçat a dones. A càrrec de Vilma Bianchi, en enginyera informàtica i formadora de persones adultes.
- Durada: 4 sessions
- Dies: 5, 12, 19 i 26 de febrer
- Horari: de 10 a 12.30 h
- Lloc: SIAD
- Preu: gratuït

• El Mòbil, molt més que un telèfon
Sessió pràctica per resoldre els dubtes més freqüents i conèixer totes les possibilitats que ens ofereix el telèfon mòbil. Adreçat a dones. A càrrec de Vilma Bianchi, en inyera informàtica i formadora de persones adultes.
- Durada: 2 sessions
- Dies: dimarts 15 i 22 de març
- Horari: de 17 a 19 h
- Lloc: SIAD
- Preu: gratuït

Xerrada «Maternitatd, què n'aprenem?

La maternitat quan travessa la dona la transforma, poder passar de la maternitat a les maternitats fent èmfasis a la particularitat de l’experiència en cada dona i a les diferents versions de la mare a mesura que els fills/es es fan grans. On queda la dona? Què implica ser mare? A càrrec de la psicòlo ga Oriana Novau del SIAD.
- Durada: 1 sessió
- Dies: dimarts 5 abril
- Horari: de 17.30 a 19 h
- Lloc: SIAD
- Preu: gratuït

Exposició imatges per pensar

Una proposta per reflexionar sobre la representació de les dones en els mitjans de comunicació. A càrrec de l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.
Del 18 al 29 de gener, a la sala d'actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal.
Del 8 al 26 de febrer, al SIAD.

Programa complert aquí (PDF)

Consulta (clic) la «Agenda Violeta»

No hay comentarios:

Publicar un comentario