12 dic 2015

INFO: Jornades Cultura Emprenedora - Espai Jove La Casa Gran

Des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Gavà ens fan arribar la informació de les Jornades de Cultura Emprenedora que es realitzen la setmana vinent a l'Espai Jove La Casa Gran, activitats formatives per gent jove i amb empenta, com vosaltres.


Dimecres 16: Mediació
Les professionals del servei de mediació de Gavà realitzaran un taller on es transmetrà la utilitat de les habilitats i competències propies de la disciplina de la mediació aplicades a l'emprenedoria. Es parlarà de comunicació efectiva i de totes aquelles eines que ens poden ajudar a empendre un projecte.

Dijous 17: Crowdfounding amb l'entitat Goteo
Des de l'entitat de Crowdfounding Goteo ens explicaran les possibilitats que ofereix aquesta metodologia per a financiar projectes amb caràcter social. S'explicarà com a través del micromessenatge es pot arribar a assolir el finaçament necessàri per a poder tirar endavant projectes de tota classe.

Divendres 18: El Coworking i el treball cooperatiu amb l'entitat LabCoop
Des de l'entitat LabCoop ens introduiran a la filosofia del treball cooperatiu i col.laboratiu explicant-nos les grans avantatges que aquesta nova metodologia de treball ens ofereix i ens presentaran el concepte dels espais de Coworking que poden ser útils per a iniciar un projecte emprenedor compartint espai i creant sinèrgies amb altres professionals.

Dissabte 19: Taula de joves emprenedors de Gavà
4 joves emprenedors de Gavà ens explicaràn com ha estat la seva experiència com a emprenedors i podrem parlar de les dificultats que els han sorgit, com les han superat i com han aconseguit esdevenir emprenedors des de la seva vivència personal. Es tracta d'una activitat participativa on compartir experiències reals d'emprenedoria.

Más info al Portal Jove de l'Ajuntament de Gavà