1 nov. 2015

Presentació del XVI Cros «Ciutat de Gavà»

El pròxim diumenge 13 de desembre teniu una cita ineludible, el XVI Cros «Ciutat de Gavà» (5è Cros Comarcal Escolar), una prova ja consolidada al calendari de cros de la Federació Catalana d'Atletisme i al Consell Esportiu del Baix Llobregat, sent tot un esdeveniment per la Ciutat de Gavà. Novament a l'emplaçament estrenat ara fa quatre edicions, amb la idea d'apropar més la cursa a la ciutat, i on els atletes trobaran uns circuits que creiem ens permetran realitzar competicions d'altíssim nivell.

El Cros «Ciutat de Gavà» permet ja no tan sols gaudir de curses amb els més petits de la casa, també és una fantàstica posada a punt per als atletes de ruta en una prova que permet anar preparant les cames de cara a la nova temporada. I també l'oportunitat per a molts corredors no federats disputar una prova diferent.Aquest any, de nou, amb l'experiència adquirida en les últimes edicions, amb la idea de fer-ho més especial i interessant per a tots, us proposem 3 circuits adaptats a les diferents categories, amb diferents distàncies i dificultat. Però ja podeu comptar que hi ha de tot, pujades, baixades,... i pels acompanyants un fantàstic servei de bar on podreu trobar entrepans, cafè o refrescs per passar un matí diferent envoltat de natura i esport.

Ja sabeu que la inscripció és gratuïta per totes les categories, exceptuant la categoria OPEN (atletes nascuts al 1997 o anterior) que no disposin de llicència de la FCA ni del Consell Esportiu i que hauran de pagar 10 €, però tindrà dret a un entrepà i un refresc. A partir d'aquest any aquesta categoria OPEN passarà a cridar-se Memorial José Luis Sánchez, històric i benvolgut company del nostre club. Els tres primers classificats en categoria masculina i femenina tindran un premi especial.Us esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario