15 nov 2015

Cursa Castelldefels Running Comparte 2015

Aquest cap de setmana s'ha realitzat la Castelldefels Running Comparte. Una cursa de muntanya solidaria organitzada enguany per la Fundación Comparte i on el més important és participar en un acte lúdic i reivindicatiu. El 100% de la recaptació serà destinat per la fundació a treballar sobre el terreny en el desenvolupament infantil a zones més pobres de l'Amèrica Llatina.

Laia Escoz dels benjamins abans de la cursa!!!!

En aquesta ocasió la presència de membres del club ha tornat a ser nombrosa, encara que sobretot els de la secció de muntanya. Hem de dir que teníem a molts de possibles participants al XII Cros Internacional de Atapuerca a Burgos, i és clar... disculpats!!!

Alguns, no tots, però fent «bultu»!

El club ha tornat a col·laborar en la difusió i suport tècnic, dit d'un altra manera, en el que podem. Però la Fundación Comparte s'ho val i el nostre club sempre està obert a aquest tipus de iniciatives, i més si a sobre ens fan corre.


Destacar el segon lloc de José Florentín a la categoria Master, segona també per la Laia Escoz i tercera posició per Mateo Sancho de la nostra escola. L'any passat el Jose va fer un resultat similar, però coses d'inscriure's a última hora l'organització no tenia les dades a podi i no van respectar la seva categoria. Però aquesta vegada no se li escapava i es va apuntar el primer, per si les mosques.

Mateo Sancho dels alevins també pujant al podi.
Aquest any sí Jose, aquest any sí!!!!
Tan sols ens resta felicitar a l'organització, que amb un recorregut nou més exigent però més segur, i corretegin un parell de defectes de la primera edició (coses que passen) la cursa ha sortit de 10.

Autoritats, organitzadors i premiats
Moltes felicitats!!!

Classificació dels membres del club:
Domingo de San Eusebio Hernandez amb 59:52
Pierre Goyard amb 01:00:49
Jose Antonio Florentin Perez amb 01:01:51
Francisco Villanueva Orgaz amb 01:15:42
Juan Pedro Pérez Calzada amb 01:21:30
Bernat Peso Infante amb 01:27:52
Almudena Romero Lora amb 01:53:32
Laura Keyer Coronado amb 01:53:32


No hay comentarios:

Publicar un comentario