10 oct 2015

INFO: Diumenge 18, Caminada-Pedalada Popular a Gavà

Des del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Gavà ens informen que el pròxim diumenge 18 d'octubre dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura hi ha a Gavà una caminada-pedalada popular. Tothom està convidat a participar en aquesta jornada que combinarà una activitat física saludable i activitats teòriques i pràctiques.

clica per més informació
L'activitat principal serà una passejada-pedalada que sortirà del centre del nucli urbà (plaça de Jaume Balmes) i que anirà fins a la zona de Gavà Mar. La trobada i la sortida dels participants serà a les 10.15 per als que vagin en bicicleta, i poc després per als que facin el recorregut a peu.

El recorregut finalitzarà al monument de la vela, on és previst arribar cap a les 11.30h. Durant el trajecte es faran petites parades per explicar les característiques d'indrets d'interès natural que hi ha al terme municipal com la zona agrícola o la Llacuna de la Murtra.

Un cop arribats a Gavà Mar tindran lloc tot un seguit d'activitats com ara un taller d'inspecció tècnica de bicicletes, pràctiques amb bicicletes elèctriques, una xerrada sobre les particularitats de les dunes de Gavà i plantació d'una planta típica de la zona, un photocall, etc…

US QUEDAREU A CASA!!!