8 sept 2015

Preparant la «Himalayan 100 Mile Stage Race»

Himalayan Run & Trek "Himalayan 100 Mile Stage Race" és una sorprenent i espectacular carrera de 100 milles, que des de 1991 transcorre per la serralada de l'Himàlaia i que ha estat descrita una vegada i una altra com la carrera a peu més espectacular al món.



I en l'edició d'aquest any tenim a dos atletes de la secció de Muntanya!!!!

Lara Mazón Codina i Domingo De Sant Eusebio Hernández porten preparant des del passat mes de juny aquesta fabulosa aventura per etapes (cinc etapes de 24, 20, 26, 13 i 17 milles).

L'organització assegura que independentment del nivell d'habilitat del corredor, tant si ets atleta de 10K, corredor de marató, o corredor d'ultramarató, la pots gaudir al seu propi ritme. No hi ha límits d'edat o temps de tall. Cinc etapes diàries d'entre 13 i 26 milles que estan dissenyades per als corredors de mitja distància.



Durant les cinc etapes, algunes més de 10.000 peus de desnivell (3000 metres), travessaran el Parc Nacional Sandakphu, l'aldea de Sandakphu a 12.000 peus, els senders de Molle i les espectaculars vistes al Mont Everest, Kanchenjunga, Lhotse o Makalu i (quatre dels cinc pics més alts del món).

Travessant selva, boscos de pins, petits assentaments, aldees i els principals rius de la zona. Podran admirar Yaks, cavalls salvatges, i el panda vermell, que es veuen en les elevacions més altes.

Ho passaran pipa!!!!

I nosaltres amb ells!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario