8 sept. 2015

Preparant la «Himalayan 100 Mile Stage Race»

Himalayan Run & Trek "Himalayan 100 Mile Stage Race" és una sorprenent i espectacular carrera de 100 milles, que des de 1991 transcorre per la serralada de l'Himàlaia i que ha estat descrita una vegada i una altra com la carrera a peu més espectacular al món.I en l'edició d'aquest any tenim a dos atletes de la secció de Muntanya!!!!

Lara Mazón Codina i Domingo De Sant Eusebio Hernández porten preparant des del passat mes de juny aquesta fabulosa aventura per etapes (cinc etapes de 24, 20, 26, 13 i 17 milles).

L'organització assegura que independentment del nivell d'habilitat del corredor, tant si ets atleta de 10K, corredor de marató, o corredor d'ultramarató, la pots gaudir al seu propi ritme. No hi ha límits d'edat o temps de tall. Cinc etapes diàries d'entre 13 i 26 milles que estan dissenyades per als corredors de mitja distància.Durant les cinc etapes, algunes més de 10.000 peus de desnivell (3000 metres), travessaran el Parc Nacional Sandakphu, l'aldea de Sandakphu a 12.000 peus, els senders de Molle i les espectaculars vistes al Mont Everest, Kanchenjunga, Lhotse o Makalu i (quatre dels cinc pics més alts del món).

Travessant selva, boscos de pins, petits assentaments, aldees i els principals rius de la zona. Podran admirar Yaks, cavalls salvatges, i el panda vermell, que es veuen en les elevacions més altes.

Ho passaran pipa!!!!

I nosaltres amb ells!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario