29 jun 2015

Campionat d'Espanya Juvenil, esforç i molta calor

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Ciudad Real, en mig d'una onada de calor que ha portat els termòmetres per sobre dels 40 graus, el Campionat d'Espanya Juvenil. Les condicions no eren les òptimes per la pràctica de l'atletisme, i sobretot per aconseguir les millors marques, però és una situació que afecta a tots per igual. L'onada era tan forta que l'organització va modificar l'horari de les tardes per evitar les hores centrals del dia. I entre tot aquest caldo de cultiu teníem al Marc i l'Elisa.

Marc preparant la sortida

En Marc no ha passat de la primera ronda del 200, disputada a les 12.15 del migdia del dissabte, amb una marca de 23,93, i que ha disputat amb tot el que tenia dins, sent aquesta participació la cirereta per una temporada de gran progressió. L'any vinent més i millor, segur, on treballant com aquesta temporada podrà explotar les seves fantàstiques qualitats.

L'Elisa, amb un cercle que bullia a les 19.00 hores del diumenge, va poder treure un primer tir que finalment va ser el bo de 28,55 metres, molt lluny de les seves millor marca de la temporada. Però és juvenil de primer any, i la sola participació ja és una proesa.

Felicitats a tots dos!

Resultats aquí

200m Hombres Ronda 1
Serie 2 Viento:+0.9
6è Marc Louis Vekemans Espligares amb 23.93''


Disco Mujeres Final
13a Elisa Verdeguer Momot amb 28.55 m


No hay comentarios:

Publicar un comentario