19 jun 2015

Actes Final de Temporada a l'escola.

Encara que alguns encara estan en plena temporada, i jugant-se les garrofes en finals d'Espanya, de Catalunya, amb la selecció catalana..., toca celebrar que arriba l'estiu com cal!!!


Coincidint amb el final de l'activitat de l'Escola del C.A.Gavà aquesta tarda (divendres 19 de juny) celebrem un seguit d'actes per celebrar que alguns es van de merescudes vacances i altres efemèrides a destacar. L'excusa perfecta per prendre alguna cosa entre amics.

Aquí teniu el pla:

18:00 hores: Jornada social en la Bòbila. Atletes, pares i mares que tinguin ganes de fer alguna cosa divertida, i passeu-vos per la Bòbila amb roba d'esport. Alguna cosa informal.

21:00 hores: Comença el «sarao». Els que vulguin participar en el concurs de cuina que deixin una petita mostra amb el seu nom en un paper en la taula que tindrem marcada. Recordar que hi ha dues categories dolç i salat. El jurat és imparcial, quasi segur.

21:45 hores: Reconeixement als atletes. Aquí ens donem pressa, perquè mèrit tenen i mooolt, però clar, no anem a estar tota la nit lloant-los, que li pugen els fums al cap. És el moment que els entrenadors i monitors parlin dels seus nois/noies.

22:30 hores: Comença la música. Si tot va bé tindrem a un grup de rock en viu i en directe. A veure què passa. Ole i ole!!!

00:00 hores: Comiat del nostre equip infantil femení. Agafa un autocar directe al Campionat d'Espanya per equips a Valladolid. Ole tu!!!!

00:30 hores: Segueix la música. O no! (???)

01:30 hores: A recollir!!!!! Comiat i tancament. (Els containers? Sortint a la dreta!!!!)

Moltes gràcies, us esperem a tots (els apuntats, i els que no passar per secretaria per Déu!!!!)

El club

No hay comentarios:

Publicar un comentario