6 may 2015

Aquest dissabte, Bruno juga a casa!!!

Aquesta és la 4 temporada que Bruno està amb nosaltres, i aquest dissabte és la primera vegada que competeix amb la samarreta del club a casa seva, a la Bòbila.

I t'ho perdràs?

Bruno, al centre, amb l'entrenador i alguns dels seus
companys d'entrenament del grup de llançaments del club.

Aquest cap de setmana la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) juntament amb la Fundació Prevent organitzen el Campionat de Catalunya d'Atletisme Adaptat-Open Prevent. Amb el suport de l’Ajuntament de Gavà. Aquesta competició que acull atletes de diferents federacions, es celebra conjuntament també amb la FCEC i la FCEDF i amb la petita col·laboració del nostre club, el Club d’Atletisme Gavà.

Ja hem dit que la cita serà aquest dissabte 9 de maig per la tarde, a la Bòbila, instal·lacions que ja han acollit anteriors edicions amb gran èxit. Una cita esportiva que compta també amb l'oficialitat que atorga el Comitè Paralímpic Internacional (IPC) i que està oberta a la participació internacional.

Com a club estem molt orgullosos de poder col·laborar, i més tenim al Bruno amb ganes de competir a casa. Serà una competició espectacular, amb gran esperit integrador i on atletes de diferents federacions d'esport adaptat competiran en el mateix esdeveniment amb atletas de la Federació Catalana d'Atletisme.

Bruno al seu «hàbitat»
Us esperem aquest dissabte per animar al Bruno i a la resta d'atletes que amb la seva entrega son tot un mirall amb el qual reflectir-se.


Pasem llista!!! ;-)


No hay comentarios:

Publicar un comentario