19 may 2015

3a Cursa de Muntanya Trail Begues

Aquest cap de setmana Carlos Pérez Gerrero, àlies «Carlitos» tenia ganes d'anar a «passejar» per les muntanyes de Begues. Curiosament hi havia una trail, la 3a Cursa de Muntanya Trail Begues, organitzada per Centre Excursionista Begues i es va apuntar. Sorpresa, primer de la seva categoria i cinquè de la general!!!!!


«Carlitos» al seu espai natural, el podi.
Bé, no és cap sorpresa.

Enguany l'organització ha preparat una cursa dura amb trams curts tècnics i alhora divertida (????):

Sortida des de Begues, enfilar La Desfeta (522 m), baixar direcció cap al castell de l’Eramprunyà sense arribar-hi, agafar el GR-92 per retornar cap a la collada de la Clota, on hi ha el primer avituallament. Seguir pels senders dels Caçadors i enfilar-se cap al Coll Sustrell i pujar fins la Morella (593m) on hi ha el segon avituallament. Baixar fins trobar la Vall del Teix i pujar per seguir la Serra de la Guàrdia. Baixar de nou cap a la Massaneta per anar a trobar la Masia de les Burigues on hi ha el tercer avituallament. Enfilar de nou cap a la Solius, el Serrat Blanc, Pla de Bassa la Llacuna (557 m), amb el quart i darrer avituallament i baixar cap a l’antiga Hípica de Begues, passant pel Mas Roig i tornant a passar pel passeig de l’Església de Begues fins a finalitzar a l' Escola Sant Cristòfol.

24,5 km de corriols i pistes per zones obagues i solanes del Parc del Garraf, amb un desnivell positiu de 950 metres i un no parar de pujades i baixades, curtes però intenses. El que es coneix com un «passeig alegre».

El Carlos, que tenia pressa, se li enganxava l'arròs, ho va fer amb un fantàstic temps de 2:13:14'' (05:26 min/Km), Però segur que li preguntes a ell i no estara del tot satisfet.

Nosaltres sí que estem satisfet perquè la seva lesió de tendó d'Aquil·les no li hagi impedit gaudir de la seva passió.

Felicitats Carlos!

Resultats aquí


No hay comentarios:

Publicar un comentario