23 abr 2015

Laura Redondo, Premi Ciutat de Gavà del Esport 2015

Ahir a la tarda, a l’Espai Maragall, es van lliurar els III Premis Ciutat de Gavà, amb l'objectiu distingir la tasca que persones i institucions han fet en el darrer any i que contribueixen al prestigi esportiu, cultural, social i econòmic del municipi.

Foto de familia amb Laura, a la abaix a la esquerra,
amb el reste de premiats, membres del Jurat i autoritas (©elbruguers)

Aquest any s’ha atorgat el Premi Ciutat de Gavà d’Esport a Laura Redondo, monitora dels nostres aleví i al seu temps lliure Campiona d’Espanya de llançament de martell, i plusmarquista espanyola de l'especialitat tot sigui dit, amb un altre club que ara no ve al cas.

El jurat ha destacat «la seva condició d’esportista d’elit i el mèrit de ser donar i practicar un esport minoritari», així com la seva capacitat d’esforç i superació atès que, malgrat les lesions, continua a la primera línia de la seva especialitat.

Estem molt orgullosos de la Laura, ella sap i valora (amb orgull i satisfacció) que els èxit en part és gràcies a club com el nostre que la van iniciar i li donen un entorn adient per desenvolupar-se com a persona i esportista, al seu entrenador actual, que l'entrena i motiva cada dia per què no afluixi i assoleixi noves fites, però sobre tot a la seva família, que són l'autèntic pilar de qualsevol esportista. Són moltes hores a les pistes, molts viatges, molts quilòmetres, però quin gust!!!!


Felicitats Laura i família!!!

Ah, i felicitats al reste de premiats!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario