3 feb 2015

Gavà inverteix en atletisme

La ciutat té el privilegi de disposar d'una instal·lació municipal magnifica per a la pràctica de l'atletisme, el nostre club ho sap bé i ho gaudeix, molts nens de Gavà s'han format en l'atletisme amb nosaltres i amb el Estadi Mpla. La Bòbila com a escenari. Som un esport multidisciplinari, i les nostres necessitats són moltes i diverses.


I encara que patim els inconvenients per la seva lògica funcionalitat esportiva (conviuen en la instal·lació altres esports, clubs i entitats esportives de la ciutat), ens adaptem, o almenys ho intentem.

Portem ja diversos anys en els quals el pressupost municipal s'ha reduït dràsticament, però no per això la ciutat i el seu Ajuntament han deixat d'invertir en esport. Mantenir una instal·lació com La Bòbila costa molts esforços, econòmics i humans. Som molts conscients i ho apreciem.

Ara fa ja dos anys ens van canviar la màrfega d'altura, en un estat bastant deplorable en estar a la intempèrie tants anys, que la feia pràcticament impracticable en aquesta disciplina i per tant nimbava les nostres opcions per el nostre esport (com jugar un partit de futbol amb una porteria).

Aquest mes de gener ens han instal·lat la nova xarxa de la gàbia de llançaments. La vella, en haver encongit, estava tan tibant com una raqueta de tennis, sent perillós el seu ús pels atletes de l'interior en retornar-los l'artefacte del qual els havia de protegir.

En aquesta intervenció s'ha aprofitat per instal·lar una xarxa frontal protectora i retràctil (retirable per a la competició) que ens permetrà practicar disciplines de llançament de martell i disc de forma segura i sense espatllar la gespa natural de l'estadi, tan necessari per a unes altres pràctiques esportives.

Des del Club Atletisme Gavà donar les gràcies a la ciutat i al seu Departament d'Esports per ser sensibles a les nostres necessitats, l'atletisme segueix creixent i esperem en un futur pròxim seguir oferint atletes que portin el nom de Gavà al capdamunt del podi. Un esforç, som conscients, és compartida per totes les entitats esportives de la ciutat.

La ciutat de Gavà viu l'esport, però els resultats són fruit d'un esforç constant i de llarg recorregut. Us podem garantir que per part nostre no defallirem.

Gràcies.

Bernat Peso
President del Club Atletisme Gavà

P.D.: Tenim més coses a la lliste, però ja anirem fent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario