16 feb 2015

Campionat de Catalunya Júnior P.C.

Aquest cap de setmana dos atletes juniors del club han disputat el Campionat de Catalunya Junior en Pista Coberta, amb resultats esperançadors, però que et deixa aquell regust de boca que no agrada.

©Teo Tovar
Tots dos han fet marca personal, demostrant que la seva progressió no para. En Miquel, com diu aquí el seu entrenador Sergi, ha fet novament marca personal, i encara que és una marca mereixedora de medalla, la veritat és que tres més han corregut més ràpid, una final on el guanyador de la final ha fet rècord del campionat. És la segona vegada que queda dècimes d'un premi millor en una setmana.

En Pablo competia en 60 tanques i Alçada. Marca personal en les dues probes, però com ens explica el seu entrenador l'Oscar aquí, però en la que els nervis o les ganes el van trair a una final que veien les marques estava molt cara. En Alçada ha quedat a 4 cm de la medalla. Estem aquí.

©Teo Tovar
Felicitat als dos, que demostren que al club, si treballes de valent, poden sortir les marques, els resultats són coses de l'esport, la competició i els adversaris.


Resultats aquí

800m MASC. PC
4r Miquel Domenech Villoldo amb 1:56.87 MMP

60m tanques MASC. PC
-Semifinal 2
3r Pablo Verdeguer Momot amb 9.08 MMP
-Final
Pablo Verdeguer Momot AB

Alçada MASC. PC
4r Pablo Verdeguer Momot amb 1.80m MMP

No hay comentarios:

Publicar un comentario