12 dic 2014

Secció de Muntanya: comença la campanya de llicències FEEC 2015

Com cada mitjans de desembre arriba el moment de renovar les llicències de muntanya per la nova temporada (de gener a desembre). Tant si us agrada córrer o competir per muntanya, com realitzar senderisme de forma habitual estar federat més que una opció és gairebé una necessitat. Com ja sabeu el Club Atletisme Gavà és membre de ple dret de la FEEC (Federació d'Entitas Excursionistes de Catalunya) i per tant pot emetre les corresponents llicències.


No som una entitat de muntanya a l'ús, som un club esportiu i la nostra motivació és la competició, i ara també la competició en muntanya. Si el que voleu és realitzar diferents activitats de muntanya amb regularitat hi ha entitats a Gavà que podran cobrir millor les vostres necessitats. Però si us agrada córrer per la muntanya, o ets soci del club i t'agrada realitzar esporàdicament activitats senderistes som el que necessites.


Aquestes llicències estan a l'abast de qualsevol atleta o soci al corrent de quota. Els preus i modalitats de llicència les podeu consultar en secretaria o en el tauler d'anuncis (secció de muntanya).


Recordem que per poder realitzar activitat de muntanya amb certes garanties (assegurances, rescat, etc.) com pel seu caràcter associatiu, estar federat és la millor opció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario