21 dic 2014

Cànoves i Samalús (17Km-1Km)

Aquest diumenge la recentment encetada secció de muntanya es va a donar una volta pel Montseny, concretament la Cursa de Cànoves i Samalús de 17 Km retallada en aquesta edició in situ en ±1km aprox. per culpa dels caçadors (que Deu els beneeixi i els tingui a la seva gloria).  L'organitza el Club de Futbol de Cànoves i és solidaria amb la marató de TV3.

Repetim en aquesta prova que, acostumats a les grans organitzacions,  és com de butxaca. És com comparar el «festival de música i art de Woodstock» del 79 amb el recital del cole de fi de curs. És... un altra dimensió. La raó oficial de la nostra participació és que aquesta cursa és promoguda pel club per promocionar la secció de muntanya. L'autèntica és que Domingo es va posar pesat un any més.

Jordi, Jose, Cati, GPS Paco
«El Mister», Bernat (amagant el isotònic), Domingo i Paco I.

Com a grup, res a dir, heterogeni on hi ha pocs. No som capaços ni d'alinear-nos per la foto, amb això està tot dit.

De la carrera es pot dir poca cosa, format molt cuco en el qual se surt de Cànoves i es realitza un recorregut d'aproximadament 17 km, l'organització diu 20 km però per mi que es volien fer els xulos ;-).

L'entrega de dorsals tenia el seu punt, vamos, que si sortíem amb el dorsal correcte era de casualitat, són aquest moment els que agraden d'aquestes curses, són com una gran família. Per part del club ens presentem 7 atletes més en Jordi. A la línia de sortida es rondarà els 70 participants en total, per tant, érem el 10% dels participants, que no està nada mal.

Integrants del cotxe 2 amb mando trencat,
més coneguts com «els rolling».
El perfil de la cursa és piramidal, amb un desnivell d'aproximadament 1100m acumulats però on tot l'ascens es realitza en la primera meitat. Se surt en lleugera pujada fins que la cosa es complica del quilòmetre 2 al 7,5 aproximadament (l'ermita). Aquesta vegada ens hem saltat l'última pujada pel corriol i algun metre. Al control de l'ermita ens han donat la «mala» notícia que no es podia pujar per culpa dels caçadors, les vistes prometien molt maques, quina llàstima. Per tant el que toca és anar baixant fins a l'arribada al mateix punt d'inici.

A les marques hi ha una mica de tot, qui vénen a donar-ho tot i ho aconsegueixen, els que diuen que vénen a provar i se'ls queda el circuit petit i els que amb solament arribar ja ens donem més que per satisfets. Ens ho passem bé, no ens fem mal i a sobre ens van donar un bocata de botifarra. Que més vols?

Menció a la Cati que baixa el seu temps en 13 minuts, i menció especial al Bernat, premi al pundonor i la constància, amb problemes musculars des del 10,5 km que no abandona per què el seu orgull i casta no li permet (bé això i per què no troba a ningú de l'organització a dalt de la muntanya i el mòbil el tenia al cotxe que sinó....). Això sí, arriba al final tranquil i fresc com una rosa.

La expedició del club i els seus temps:
Paco Ibernon amb 1h:20'
Jose Antonio Florentin Pérez amb 1h:20'
Domingo De San Eusebio Hernández amb 1h:23'
Esteban Barbancho Marmol amb 1h:38'
Francisco Ortega Moreno amb 1h:48'
Cati Serrano Granadoss amb 1h:48'
Bernat Peso Infante amb 2h:05' (últim de la general, escombra i gran campió)

(NOTA del BERNAT: Bocata amb la buti freda, però res es perfecte).

No hay comentarios:

Publicar un comentario